Mellow Yellow Sko Online

0 resultater

Mellow Yellow - smukt design til kvinder

Ønsker du sko, der supplerer en sød og nuttet stil, er skoene fra Mellow Yellow et af de bedste valg. Du vil kunne finde mange forskellige skotyper fra topbrands som Mellow Yellow i vores ganske alsidige udvalg, der rummer et godt stykke over 30.000 modeller. Vi forhandler blandet andet Mellow Yellow loafers, travesko og smukke pumps i forskellige stilarter - kort sagt sko, der giver dig en smart hverdagsluksus.

Mellow Yellow - hentet fra den franske skoindustri

Mellow Yellow er et fransk mærke, der producerer tøj og sko til kvinder. Brandet blev grundlagt i 2003 af Bruno Van Gaver, og det satte øjeblikkeligt dybe spor på den franske skoindustri. Mellow Yellow arbejder konstant med at forny sin stil og skaber herigennem nye originale sko. Det er en af grundene til den store succes, som Mellow Yellow på verdensplan og nu også på Footway.

Mellow Yellow - piget og super sød

Skoene fra Mellow Yellow er bedst egnet til dig, hvis stil er både piget og sød. Skoene kommer ofte med fine detaljer som sløjfer. Designet giver således et både sødt og nuttet udtryk, dog uden at det bliver for meget. Mellow Yellows sko passer perfekt sammen med farverige kjoler og nederdele.

Mellow Yellow-sko online på Footway

Køb dine nye sko her fra os på Footway. Vi har et af de største skosortimenter, og vi sætter altid kunden først. Når du handler med os, står vi eksempelvis for fragten og du får også 180 dages åbent køb. Find et par nye yndlingssko med det samme, blot ved at tjekke vores gigantiske udvalg.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×