Melton Sko Online

0 resultater

Melton - frække sko til børn og unge

Vi har samlet en række smarte sko fra Melton. Du kan finde fede sneakers i frække farver, Melton ballerinasko og endda komfortable indendørssko. Alle sko er udviklet til at kunne holde i lang tid og til at føles komfortable på dine fødder. Dette er især vigtigt for børn og unge, der stadig vokser.

Melton - dansk, farverigt design

Melton er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1985. De fremstiller både tøj og sko til børn og unge. Melton besluttede ret tidligt at fokusere på dansk, farverigt design. Skoene fra Melton, som du finder hos os, er fremstillet af holdbare materialer, og de har farverige looks. Det er de perfekte sko til livlige børn og unge.

Melton - til mange stilarter

Du vil finde flere forskellige sko fra den danske virksomhed her hos os. Fra Meltons ballerinaer til sneakers og bløde indendørssko i bomuld. Skoene er nemme at kombinere med forskellige stilarter og passer til alle børn og unge. Melton fremstiller holdbare sko, som børnene kan bruge i lang tid, hvilket er en vigtig forudsætning, når det gælder børnesko.

Melton-sko online på Footway

Du vil ikke kun finde et stort sortiment med flere skomodeller fra Melton her hos os på Footway. Vi tilbyder også faste services som fri forsendelse og gratis retur til alle vores kunder. Hos os kommer kunden altid først, så vi sikrer, at du får din pakke så hurtigt som muligt og har hele 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK