Menbur Sko Online

48 resultater

Eksklusive Menbur sko

Eksklusive og elegante aften stilletter fra Menbur sko. Der bliver kræset for den kvindelige kunde med kun de bedste materialer, og du får sko i særklasse. Menbur er ren forkælelse.

Historien bag det spanske design

Det spanske mærke Menbur sko startede allerede tilbage i 1967 i nærheden af byen Granada. Manden bag hed Francisco Mena. Det familieejede firma har både designet og produceret elegant tøj i tidens løb, men i dag bliver der fokuseret på eksklusive stilletter til fest, bryllup eller ""bare fordi"" samt accessories i form af de fineste tasker. Mærket har i alle årene været internationalt kendt og anerkendt som værende lig med luksus, elegance og kvalitet, men især fra 1990'erne gik det rigtig hurtigt, og mærket bliver nu solgt verden over. Især i de lidt mere famøse stormagasiner såsom Nordstrom samt i mange brudeforretninger.

Menbur sko - stil og design

Lige meget hvilke par sko du vælger fra Menbur, kommer du med garanti til at føle dig lidt mere speciel. Menbur specialiserer sig i eksklusivt og elegant fodtøj til fest og såkaldt ""aftenmode"", men hvis du er til stiletter både morgen og aften, er dette bestemt også tilladt. Skal du til fest, er Menbur pumps i mange forskellige flotte farver et oplagt valg. De vil sætte prikken over i'et til alle slags kjoler. Eller står du over for den store dag, vil du helt sikkert komme til at føle dig endnu mere som en prinsesse i de luksuriøse Menbur brudesko. Det er luksus og elegance, når det er bedst.

Lækre materialer og høj kvalitet

Menbur sko kollektionerne bliver alle holdt i en meget høj kvalitet, så det kun er de allerbedste produkter, som kunden bliver introduceret for. Der bliver anvendt materialer som læder og skind, så husk at du også selv kan gøre noget, for at fodtøjet holder længere, nemlig ved at imprægnere før brug og løbende. Vær dog varsom hvis ydermaterialet er af for eksempel satin, som mange af stilletterne er i. Her må der ikke imprægneres! Indersålerne er typisk i skind, mens ydersålen er syntetisk. På mange af de flotte aftensko er der kræset for detaljerne i form af for eksempel en blomst, similisten eller en sløjfe. Sko i topklasse.

Menbur sko online hos Footway

Har du fundet drømmeskoene i Menbur boots eller stiletter? Footway har heldigvis et stort udvalg af dette eksklusive mærke og gør det nemt for dig at shoppe dem lige her. Hurtig levering, prisgaranti, 180 dages åbent køb og ikke mindst både fri fragt og fri returret er blot nogle af vores mange kunde fordele. Det bliver ikke nemmere eller mere bekvemt.

Posts about Menbur
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Model 05163
FEW LEFT
Baker
SALE
Mulanje
FEW LEFT
Parnasuss
FEW LEFT
049960W19
FEW LEFT
Ural
FEW LEFT
Chistine
FEW LEFT
Perici
FEW LEFT
Arvensis
FEW LEFT
Mologa
FEW LEFT
Aloe Stritulata
FEW LEFT
Impati
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Mare
FEW LEFT
Tianshan
FEW LEFT
Fawcett
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Savoia
FEW LEFT
Pasionaria
FEW LEFT
Convallaria
FEW LEFT
Tyree
SALE
Lyell
SALE
Raslton
FEW LEFT
Damia
SALE
4679
SALE
Dnieper
FEW LEFT
Barrymore
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Yasleh
SALE
Isre
SALE
Sylva
SALE
Salvia
SALE
Acer
SALE
Danube
SALE
Aland
SALE
Pickford
SALE
Prut
FEW LEFT
Aland
SALE
Blum
SALE
Rooney
SALE
Impati
SALE
Cynara
SALE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

48 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK