Merrell Sko Online

448 resultater

Amerikanske Merrell har taget verden med storm takket være sine funktionelle, attraktive og alsidige sko. I det store udvalg findes der alt fra sandaler og løbesko til alsidige støvler. Merrell tager dig ud i naturen - ud på de gamle stier og på nye opdagelser.

Fra ski til sko

I dag ejes Merrell af Wolverine World Wide, men rejsen har været i gang siden begyndelsen af 1980'erne. Det var dengang, at Clark Matis, Randy Merrell og John Schweizer tog de første spæde skridt mod, hvad der ville blive en verdensomspændende succes.

Matis og Schweizer kom fra det franske skimærke Rossignol og gik derefter sammen med Merrell for at lave high-end vandrestøvler. Sammen skabte de Merrell, hvis første sko nåede markedet i 1983. Et par år senere forlod Randy Merrell imidlertid virksomheden.

Merrell blev opkøbt ad to omgange, først i 1987, da det finske sportsbrand Karhu bl.a. flyttede produktion til Asien for at bringe priserne ned. 10 år senere solgte Karhu Merrell til amerikanske Wolverine Worldwide, som ejer det succesfulde brand Hush Puppies.

I 2010 solgte Merrell sko for næsten 500 millioner dollars, i 151 lande.

Merrell-støvler

Merrell producerer gode støvler, klar til naturen og eventyrlystne vandreture. En af deres succesfulde modeller Merrell Snowbound er en vinterstøvle med syntetisk læder på ydersiden og fleece på indersiden, der holder dig varm, uanset hvilke vejrforhold du begiver dig ud i. En anden populær model er støvlen Merrell Natalya, der med sit høje skaft også varmer dine ben. Mange af modellerne er af et vandafvisende Gore-Tex, der gør dine lange ture endnu mere behagelige. Uanset hvilke støvler du vælger, gør Merrell dig klar til vandreturene.

Merrell-sandaler

Hvis du har brug for noget lettere på dine fødder, bør du tjekke Merrells sandaler. Mange af dem er, ligesom deres støvler, vandafvisende. Takket være Merrells eget memoryskum giver sandalerne en komfortabel og brugerdefineret fodseng. Disse sandaler er også udstyret med M Select Grip, der reducerer risikoen for at glide - perfekt, hvis du ønsker at danse rundt i sommerregnen.

Merrells løbesko

Merrell fik især opmærksomhed i forhold tilbarfodsløb, der har fået et gennembrud i den seneste tid. For at give dine fødder følelsen af at løbe på bare fødder har Merrell intet drop på sine minimalistiske sko - det vil sige, at de er helt flade fra hæl til tå. Skoene er lavet af lette materialer med super følsomme indlægssåler, der giver et direkte feedback fra underlaget. Ud over barfodssko er der også produceret almindelige Merrell vandresko med et normalt til højt drop. Der findes ligeledes trail running-sko, som er egnet til de svedige løbeture i skov og på sten.

Merrell hos Footway

Hos Footway har vi samlet mange Merrell sko, alt fra støvler, sandaler og løbesko til hverdagens afslappede sko. Vi har altid gratis forsendelse, gratis returforsendelse og 180 dages åbent køb. Vi håber, du vil finde dine nye Merrell-sko hos os.

Posts about Merrell
N
Nete Thuskjær Poulsen -
L
Lissi Jørgensen -
Show more posts
Side 1 af 8

448 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK