Mexicana Sko Online

0 resultater

Mexicana sko er fra Frankrig

Mexicana sko er til dig, der tør gå i ægte rock n' roll sko. Disse støvler kombinerer europæisk kvalitet og mexicansk design, og går både til et rocket look og et mere stilrent look.

Europæisk kvalitet og mexicansk design

Mexicana sko blev grundlagt helt tilbage i 1988 i måske verdens mest modebevidste land, nemlig Frankrig. Dette brand lavede en vild kombination, der aldrig var set før. De blandede europæisk kvalitet og mexicansk design. Disse støvler et helt tydeligt symbol på de super fede og lidt vilde rock n' roll liv, som mange lever. Dette er et symbol, som firmaet har gjort et stort stykke arbejde ud af at bibeholde selv den dag i dag. Disse støvler med det fede mexicanske design stråler simpelthen af livsglæde, som vil smitte både dig og alle andre omkring dig på nærmest ingen tid.

Mexicana sko er rock n' roll

Køber du støvler fra Mexicana, så vil du helt sikkert komme til at udstråle rock n' roll, men så sandelig også livsglæde. I vores sortiment finder du de super fede Mexicana Star, som måske er vores med rockede. Som navnet også henviser til, så har de en stjerne midt på foden. Disse støvler går super godt til et par jeans eller et par sprøde læderbukser. Udover disse støvler fører vi også Mexicana Cowboy boots, der har et lidt mere stilrent look. Disse kan også sagtens være rockede til et par læderbukser, men du kan også bruge dem til en nederdel eller lignende.

Støvler i læder

Mexicana sko er rockede støvler, som selvfølgelig er lavet af de bedste materialer, du kan finde på markedet. Et af de mest rockede materialer, du kan finde er læderet. Dette er selvfølgelig et materiale, der bliver brugt meget i disse støvler. For at holde et par læderstøvler super fede og i mange år, så er det vigtigt at man passer godt på dem. Du passer på dine støvler ved at vaske dem og selvfølgelig imprægnere dem. Tjek lige op på, hvilken slags læder det er, så du kan finde den helt rigtige imprægnering. Gør du dette, så vil du have glæde af dine støvler i mange år.

Mexicana sko online hos Footway

Footway er en af de få, der fører Mexicana sko i Danmark. Hvis disse støvler er lige noget for dig, så køb dem her. Vi giver dig altid hurtig og helt gratis levering på alle dine bestillinger. Derudover får du altid 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere dine sko, kvit og frit, hvis de ikke passer i størrelsen eller lever op til dine forventninger.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK