Mexx Sko Online

7 resultater

Mexx - det begyndte med et kys

Virksomheden Mexx blev grundlagt i 80'erne, men fik først sit navn i 1986 ved at kombinere initialerne fra virksomhedens to daværende mærker Moustache (til mænd) og Emanuele (til kvinder). Initialerne blev kombineret med mærket for kys, X, og resultatet blev således Mexx. Mexx henvender sig til alle kvinder, som er modebevidste, har en klar følelse af stil, og som ønsker kvalitet til en fantastisk pris. Med det feminine design og de klassiske linier har Mexx' kollektioner vundet en loyal kundekreds i hele verden. Mexx-sko går aldrig af mode, da deres tidløse design giver dig mulighed for at bruge dine yndlingssko igen og igen.

En hollandsk vision blev Mexx

Mexx stammer fra Amsterdam, og siden opstarten i 1986 har mærket designet kvalitetstøj og -sko, der er inspireret af byens puls og energi. Mærket har stadig sin base i Amsterdam, hvor teamet består af 550 mennesker, der arbejder på hovedkontoret, samt yderligere 3.650 medarbejdere, der arbejder rundt omkring i verden.

Mexx-sko - klassiske linier i en urban version

MEXX' sko er skabt til den modebevidste kunde. Med en bred vifte af sko til kvinder, mænd og børn har de opnået en sikker, lækker, moderne og urban kollektion. Alt har sine rødder i en klassisk stil og er lavet med materialer af en høj kvalitet. Designet er stilfuldt, med et urbant touch og er designet til at give en ultimativ komfort. Fra sneakers til fine, søde og funktionelle børnesko har Mexx sikret, at de er alsidige og når ud til et bredt publikum. Mexx' produkter er for alle, og de forbliver en favorit, generation efter generation.

Mexx online på Footway

Mexx' praktiske og stilfulde sko finder du på Footway, så du kan bestille et par med det samme! Alle vores sko er altid på lager, så den ønskede vare er klar til at blive sendt her og nu! Hos os finder du som sagt det meste, og med gratis forsendelse og retur kan du måske tilmed anskaffe dig et ekstra par sko! Du får desuden altid hele 180 dages åbent køb, og vores venlige kundesupport er klar til at besvare alle spørgsmål.

Posts about Mexx
J
Julie -
Show more posts
SARINA 1
FÅ TILBAGE
Christian 1
UDSALG
Key West 4
UDSALG
BARRETT 1
UDSALG
Christian 1
UDSALG
Noel 3
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

7 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK