Michael Michael Kors Sko Online

54 resultater

Michael Kors indkapsler og leverer det tidløse, chikkeelement. Michael Kors er en prisbelønnet designer, der primært har fokuseret påluksusaccessories og sko. Skoene holder sig oftest inden for en eksklusivfarveskala, der omfatter sort, hvid, beige, guld og rød. Det velkendte MK-logoer ofte detaljen, der er prikken over i’et. Michael Kors begyndte sin karrieretidligt, og i dag sælges hans kreationer verden over. Her hos Footway finder duhans stilrene designersko i en række forskelligartede modeller.

Bag alle de store virksomheder finder man en eller flereskikkelser, der er med til at definere den enkelte virksomhed. Det gælder ogsåi høj grad modebranchen, hvor navne som Ralph Lauren, Manolo Blahnik ogDonatella Versace er en række af de kendte modeskabere, der har styret deresimperier i sikker stil, dog mere eller mindre med en jernhånd.

Et andet eksempel er Michael Kors, der med vedholdenhed, tydelige visioner ogen fantastisk evne har fundet sit publikum, hvorfor den 56-årige amerikaner harbanet vejen for sit verdenskendte mærke.

Begyndte som fem-årig

Michael Kors blev født i New York i slutningen af1950’erne, og han var søn af en tidligere model og studerende. Allerede somfem-årig begyndte han at designe sin mors bryllupstøj inden hendes andetbryllup. Michael Kors havde med stor sandsynlighed fået smag for moden grundetmoderens tidligere job som model. Denne passion fortsatte op gennemteenageårene, hvor Kors begyndte at sælge sine kreationer fra kælderen, indenhan blev optaget på Fashion Institute of Technology midt på Manhattan i NewYork.

Droppede ud af college

Collegelivet blev en kort affære for Michael Kors, derdroppede ud af college efter blot ni måneder. Kort tid efter fik han arbejde ien butik, hvor han også fik chancen for at sælge sine egne kreationer. Detvarede ikke længe, før modechefen for den store luksuskæde, Bergdorfs, spottedeKors’ talent. Karrieren tog nu for alvor fart, og i 1980’erne udvidede MichaelKors sit salg ved etableringen af flere store luksusbutikker i USA.

I dag er Michael Kors et af verdens største modeikoner, ogmærket består hovedsagligt af de to kollektioner, Michael Kors Collection ogMICHAEL.

Et hjerte forvelgørenhed

Med magt kommer.. måske ikke altid ansvar. I hvert faldikke for velgørenhed. Men Michael Kors er blevet særligt kendt for at tænke påde udsatte i samfundet, og hvilken forskel donationer kan gøre for forskningenaf sygdomme. Et eksempel er organisationen God’s Love We deliver, som leverermad til HIV- og AIDS-smittede. Michael Kors har også fået flere udmærkelser ogpriser for sit arbejde med at kæmpe indædt for kræftforskningen. Det nyestetiltag er ”Watch hunger stop”, der er et samarbejde med FN’s fødevareprogram,der har til formål at reducere sult. For hvert ur, der bliver solgt, doneres derpenge til børn i nød.

 

 

Michael Kors hos Footway

Hos Footway forhandler vi sko fra kollektionen MICHAEL, somer præget af et distinkt design og en elegance, der er blevet hyldet i flerekredse. I sortimentet finder du vanvittigt lækre støvletter, flotte støvler,højhælede sko, sporty sko og meget andet. Find dine nye yndlingssko fra en afverdens bedste modeskabere, kendt for sine ”ready to wear”-kollektioner og etstilrent design.

Side 1 af 1

54 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×