Michael Michael Kors Sko Online

34 resultater

Michael Kors indkapsler og leverer det tidløse, chikke element. Michael Kors er en prisbelønnet designer, der primært har fokuseret på luksusaccessories og sko. Skoene holder sig oftest inden for en eksklusiv farveskala, der omfatter sort, hvid, beige, guld og rød. Det velkendte MK-logo er ofte detaljen, der er prikken over i’et. Michael Kors begyndte sin karriere tidligt, og i dag sælges hans kreationer verden over. Her hos Footway finder du hans stilrene designersko i en række forskelligartede modeller.

Bag alle de store virksomheder finder man en eller flere skikkelser, der er med til at definere den enkelte virksomhed. Det gælder også i høj grad modebranchen, hvor navne som Ralph Lauren, Manolo Blahnik og Donatella Versace er en række af de kendte modeskabere, der har styret deres imperier i sikker stil, dog mere eller mindre med en jernhånd.

Et andet eksempel er Michael Kors, der med vedholdenhed, tydelige visioner og en fantastisk evne har fundet sit publikum, hvorfor den 56-årige amerikaner har banet vejen for sit verdenskendte mærke.

Begyndte som fem-årig

Michael Kors blev født i New York i slutningen af 1950’erne, og han var søn af en tidligere model og studerende. Allerede som fem-årig begyndte han at designe sin mors bryllupstøj inden hendes andet bryllup. Michael Kors havde med stor sandsynlighed fået smag for moden grundet moderens tidligere job som model. Denne passion fortsatte op gennem teenageårene, hvor Kors begyndte at sælge sine kreationer fra kælderen, inden han blev optaget på Fashion Institute of Technology midt på Manhattan i New York.

Droppede ud af college

Collegelivet blev en kort affære for Michael Kors, der droppede ud af college efter blot ni måneder. Kort tid efter fik han arbejde i en butik, hvor han også fik chancen for at sælge sine egne kreationer. Det varede ikke længe, før modechefen for den store luksuskæde, Bergdorfs, spottede Kors’ talent. Karrieren tog nu for alvor fart, og i 1980’erne udvidede Michael Kors sit salg ved etableringen af flere store luksusbutikker i USA.

I dag er Michael Kors et af verdens største modeikoner, og mærket består hovedsagligt af de to kollektioner, Michael Kors Collection og MICHAEL.

Et hjerte for velgørenhed

Med magt kommer.. måske ikke altid ansvar. I hvert fald ikke for velgørenhed. Men Michael Kors er blevet særligt kendt for at tænke på de udsatte i samfundet, og hvilken forskel donationer kan gøre for forskningen af sygdomme. Et eksempel er organisationen God’s Love We deliver, som leverer mad til HIV- og AIDS-smittede. Michael Kors har også fået flere udmærkelser og priser for sit arbejde med at kæmpe indædt for kræftforskningen. Det nyeste tiltag er ”Watch hunger stop”, der er et samarbejde med FN’s fødevareprogram, der har til formål at reducere sult. For hvert ur, der bliver solgt, doneres der penge til børn i nød.

Michael Kors hos Footway

Hos Footway forhandler vi sko fra kollektionen MICHAEL, som er præget af et distinkt design og en elegance, der er blevet hyldet i flere kredse. I sortimentet finder du vanvittigt lækre støvletter, flotte støvler, højhælede sko, sporty sko og meget andet. Find dine nye yndlingssko fra en af verdens bedste modeskabere, kendt for sine ”ready to wear”-kollektioner og et stilrent design.

Posts about MICHAEL Michael Kors
S
Sabina -
Show more posts
Side 1 af 1

34 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK