Mina, Sko

1 resultater

Mina sko - komfortable og flotte sko til børn

Mina er et foretagende, som udelukkende fremstiller sko inden for børnesegmentet, og det gør de rigtig godt. I vores sortiment finder du flere forskellige skomodeller til børn, lige fra seje støvler til stilrene Mina-ballerinasko. Skoene har mange skønne detaljer og er specialdesignet til at være komfortable hele dagen lang. For børnene står ikke stille, og derfor bør skoene kunne følge med i det høje tempo!

Mina - med et varieret udvalg

Firmaet Mina har fremstillet sko i en årrække, og her hos Footway finder du et varieret udvalg, som består af både støvler, ballerinasko, flats og komfortable ruskindssko. Du finder derfor nemt børnenes nye yndlingssko hos os. Med sko fra Mina kan du hjælpe børnene med at understrege en original stil.

Mina - børnene fortjener det bedste

Mina-skoene i vores sortiment passer til de lidt ældre børn, som vil have en unik og trendy stil. Skoene er komfortable at have på, noget som er særligt vigtigt for børn og unge, da deres fødder stadig vokser. Skoene kan matches med de fleste tøjstile.

Mina-sko online hos Footway

Køb et par smukke sko fra Mina her hos os. Vi tilbyder flere fine modeller som du kan vælge imellem. Når du køber sko hos Footway, skal du ikke at betale for fragten, den giver vi. Vi giver også fri retur og 180 dages åbent køb!

Moccie
UDSALG
Nyheder
Moccie
UDSALG
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK