Minna Heino Sko Online

1 resultater

Minna Heino - klassiske sko med stilrent design

Minna Heino er kendt for at producere smarte damesko, og det gør de ret godt. I vores sortiment kan du finde flere af deres skomodeller, hvor du kombinerer et smukt og elegant design med en perfekt pasform. Derudover har du mulighed for at bruge indlæg, så skoene bare passer endnu bedre.

Minna Heino - historie og idé

Minna Heino er et svensk firma, som blev grundlagt af Minna Heino og hendes mand Bengt Heino. De mente, at der manglede klassiske sko, der føltes komfortable, selv efter en hel dags brug. Ved at give dig mulighed for at tilføje eller fjerne et indlæg er det muligt at variere skoen op til en halv størrelse.

Minna Heino - godt valg til kjoler og nederdele

De skomodeller, du finder her hos os fra Minna Heino, byder på stilfulde og klassiske looks. De passer til jeans, men frem for alt passer de yderst godt til kjoler og nederdele. Du finder sko både med høje og lave hæle. Perfekt til dig, der ønsker at se godt ud, uden at det bliver for meget.

Minna Heino-sko online på Footway

At købe dine Minna Heino-sko er nemt, når du handler hos os på Footway. Vi er et firma, der altid sætter kunden først, noget du tydeligt vil mærke. Vi har for eksempel ikke kun et stort sortiment med mange skomodeller fra Minna Heino, vi har også gratis forsendelse og fri retur. Kunne du ønske dig mere?

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK