Minna Parikka Sko Online

14 resultater

Vilde, skønne Minna Parikka sko

Minna Parikka sko befinder sig et vildt og tøset univers, hvor alt er tilladt. Sko og mode skal ikke tages alt for alvorligt, siger stifteren af dette helt specielle brand.

En skoelskers drøm bliver virkelighed

Allerede da den finske skodesigner, Minna Parikka, var en stor pige på 15 år, havde hun besluttet sig for at gøre sin store passion for sko til sin levevej. Hun dyrkede sin passion gennem de følgende år, og allerede som 19-årig rejste hun ufortrødent til England for at forfølge sin store drøm. Efter seks års skomodestudium vendte hun tilbage til Helsinki, og arbejdede videre mod sit mål. I 2012 stiftede hun så sit firma, Minna Parikka sko. Hun har så absolut ramt noget rigtigt, for få år senere sælger hun sit meget anerkendte fantastiske fodtøj i flere end 25 lande.

Minna Parikka sko er for den modige

Minna Parikka har udtalt, at hendes design er som et kærlighedsbrev fra den ene skoelsker til den anden. Og er du skoelsker om en hals, som hun er, så kommer du til at elske hendes styles. Sortimentet er stort og meget varieret. Det indeholder virkelig mange forskellige stilarter - lige fra den nedtonede Minna Parikka ballerina, over de fuldstændig vilde, fantasifulde heels eller pumps og til de mange fantastiske Minna Parikka boots, som i den grad signalerer god skostil. Nogle af hendes styles kræver modemæssigt overskud og mod. Har du modet, så har Minna Parikka sko stilen, og det bliver et superb match.

Her bruges det fineste læder

Minna Parikka sko anvender det fineste spanske og italienske læder til produktionen af sko, sandaler og støvler. Design er meget vigtigt, men kvalitet er mindst lige så vigtigt. Derfor udvælges det bedste skind og læder og alle andre skodele fra udvalgte leverandører i Europa. Skind og læder skal vedligeholdes med enten læderfedt eller imprægnering. Gør du det, så kan du til gengæld holde dine sko og støvler flotte i flere år. Minna Parikkas fodtøj ligger ikke under for hurtige modeluner, de har sin egen stil, så derfor vil dit fodtøj holde sig smarte og moderne. Derfor giver det ekstra god mening at holde dine nye sko og støvler lækre i lang tid.

Minna Parikka sko online hos Footway

Her hos Footway.dk har vi et godt og varieret udvalg af fodtøj fra dette brand. Vi fører for eksempel: Minna Parikka pumps, sandaler, stiletter, støvler, sneakers og andre flade modeller. Husk, at vi tilbyder vores kunder god service som hurtig levering, fri fragt og fri retur, og vi giver dig også 180 dages åbent køb. Så nu er det bare at varme op til at surfe rundt i dette skønne sko-univers.

Posts about Minna Parikka
Line A., Guide -
Show more posts
Side 1 af 1

14 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK