Sko

39 resultater

Miss KG-sko - stilrent og trendy design

Elsker du mode og design, må du endelig ikke gå glip af skoene fra Miss KG. Her finder du elegante og stilrene sko, som passer til enhver finere lejlighed. De smukke sko har et feminint udtryk, som giver et luksuriøst look. De passer perfekt til dig, som vil udstråle selvsikkerhed med din stil.

Miss KG fra Kurt Geiger

Miss KG, en forkortelse for Kurt Geiger, er et engelsk foretagende, som blev grundlagt i de tidlige 60'er. De kombinerer italiensk skomagerkunst med moderne engelsk design. Både deres tøj og sko ses ofte på kendisser med høje krav til komfort og design. Dette er et klassisk mærke, som ofte er foran konkurrenterne og dermed er trendskabende.

Tips til stil og pleje af dine Miss KG-sko

Skoene fra Miss KG passer godt til smukke kjoler og nederdele. Det er sko, som kan bruges til lidt finere lejligheder og til en aften ude i byen med vennerne. De fleste sko er lavet af syntetiske materialer og syntetisk skind, hvilket gør, at de holder længe og er særdeles komfortable.

Miss KG-sko online hos Footway

Køb nye sko fra Miss KG her hos os. Vi ligger ikke blot inde med et stort sortiment bestående af mange prisbillige modeller, vi giver også fri fragt og gratis retur. Og da du har hele 180 dages åbent køb, kan du roligt give dig tid til at mærke efter, om skoene er de helt rigtige for dig.

Henrietta
3 FOR 2
Ash
3 FOR 2
Arch
3 FOR 2
Kirby
3 FOR 2
Henrietta
3 FOR 2
Adaeze
3 FOR 2
Adaeze
3 FOR 2
Avery
3 FOR 2
Abigail
3 FOR 2
Blanche
3 FOR 2
Wilma 2
3 FOR 2
Wilma 2
3 FOR 2
Harvard
3 FOR 2
Harlequin
3 FOR 2
Bobbi 2
3 FOR 2
Jezebel
3 FOR 2
Side 1 af 1

39 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK