Miss Sixty, Sko

8 resultater

Miss Sixty - ungdommeligt og elegant design

Miss Sixty er et stort brand, som sælger både tøj og sko over hele verden. De er kendt for at skabe produkter med et trendy og originalt udseende. Dette gælder i højeste grad for deres sko. Du finder flere smukke og prisvenlige sko fra mærket her hos Footway.

Miss Sixty - en italiensk opfindelse

Mærket Miss Sixty blev grundlagt i 1991 i Italien af Sixty Group. Det tog hurtigt fart og fik international succes, hvorfor de besluttede at øge deres sortiment til at indbefatte skoproduktion. Nøjagtigt som med tøjet fra Miss Sixty er skoene originale i deres udtryk og helt igennem trendskabende. Hos os finder du en lang række sko fra netop Miss Sixty, som passer til de fleste tøjstile.

Hvilke modeller tilbyder Miss Sixty?

I vores sortiment finder du alt fra Miss Sixtys pumps og sko med hæl til de flade sko. De kommer i forskellige mønstre, farver og former, hvilket betyder, at det er en smal sag for dig at finde sko, der passer til netop din stil. Skoene fra Miss Sixty passer lige så godt til en aften i byen med vennerne som til de daglige ture til og fra arbejde.

Miss Sixty-sko online hos Footway

Køb dine nye sko fra Miss Sixty her hos os. Når du køber sko hos os, får du både gode priser og hurtig levering. Du får også fri fragt, fri retur og hele 180 dages åbent køb.

Gwen
UDSALG
Holly
UDSALG
Gemma
UDSALG
Olyvia
UDSALG
Orfea
UDSALG
Kristal
UDSALG
Gwen
UDSALG
Annika
FÅ PÅ LAGER
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK