Missoni sko online

|

Side 1 af 1

Missoni - sko med hæle og med originale designs

Ønsker du at sætte prikken over i'et på din stil, er skoene med hæle fra Missoni den helt rigtige type sko. Skomodellerne fra Missoni har et unikt design og en yderst behagelig pasform. Hver skomodel er som sit eget kunstværk, så tjek vores sortiment og bliv inspireret.

Historien bag Missonis sko

Missoni-historien tog sin begyndelse i Italien i 1953. Det, der begyndte som et tøjfirma, hvis fokus var strikkede beklædningsgenstande, blev hurtigt et af Italiens mest trendy og unikke mærker. Skoene fra Missoni har bevaret meget af den strikkede arv. Missoni-skoene er kendt for at integrere de velkendte mønstre, der går i zigzag.

Missoni - det rigtige match

Missoni er mærket for dig, der ønsker at blive set i mængden. Du kan kombinere skoene med mange forskellige stilarter, lige fra stramme jeans og elegante habitter til sommerlige nederdele og luftige kjoler. Skoene fra Missoni giver dig et look, der kombinerer luksus med et kreativt design. Tjek derfor udvalget og lad dig forelske i et par Missoni-sko.

Missoni-sko online på Footway

Køb et par unikke og originale sko fra en af de mest trendy italienske virksomheder her på Footway.dk. Når du bestiller et par sko fra os, sørger vi for, at du får pakken så hurtigt som muligt. Du behøver ikke engang betale fragten - den står vi for.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

15 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×