Mod8 Sko Online

0 resultater

Mod8 - børnesko, der passer til alle lejligheder

Mod8 tilbyder flere flotte børnesko, og der er skomodeller til både drenge og piger i vores udvalg. Det franske brand har fremstillet støvler, sneakers og flade sko til børn, og de føles komfortable og samtidig flotte. Forkæl dine børn med et par sko, der tilpasser sig efter fødderne og er designet til at holde i lang tid.

Mod8 sko - historie og vision

Virksomheden Mod8 blev grundlagt i Bordeaux i Frankrig af Marcel Maudouit i 1936. Mod8 mente, at børneskoene, der fandtes på markedet, ikke var tilpassede til børnenes fødder og deres livlige bevægelser. Ved at lave sko med materialer, der kunne tilpasse sig, tog Mod8 verden med storm. Du vil finde flere komfortable sko her hos os.

Mod8 sko - i lækkert læder

Størstedelen af de sko, som Mod8 producerer, er lavet af læder. Virksomheden benytter kun materialer af høj kvalitet for at give børnene så komfortable sko som muligt. Skoene, du finder hos os, er velegnet til at bruge til både hverdag og endda til finere lejligheder.

Mod8-sko online på Footway

Bestil et par behagelige sko fra Mod8 i dag. Du kan vælge mellem mange forskellige skostile, lige fra de farverige støvler til stilfulde sneakers i diskrete farver. Bestil allerede skoene i dag, og så sørger vi for, at du får din bestilling så hurtigt som muligt. Hos os behøver du ikke betale for fragten, den står vi for!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK