Molo Sko Online

0 resultater

Molo-sko - børnesko med stor originalitet

Molo er et af de brands i branchen, der virkelig kommer susende ud ad landevejen, når det gælder børnesko med et super originalt design. Den første kollektion kom tilbage i 2003 og var med til at præge markedet. Ligesom mange forbrugere var teamet bag Molo kørt træt i børnesko med det samme triste design, hvorfor man kastede sig ud i at skabe kreative børnesko, der rent faktisk afspejlede børnenes egen kreativitet. Her hos Footway er vi klar til at præsentere dig for et bredt udvalg af Molos børnesko, så kig endelig med!

Molo - det danske islæt

Molo er en dansk virksomhed, og man designer både tøj og sko til børn og unge. Den røde tråd er det sjove design, der virkelig tør skille sig ud fra mængdevarerne og leger med en nærmest grænseløs fantasiverden. Vi er derfor overbeviste om, at dine børn kommer til at elske Molo - hvad enten det gælder leg eller festlige anledninger. Molo-skoene er netop designet til at følge med i børnenes tempo.

Molo i mange forskellige materialer

De enkelte Molo-sko bliver fremstillet i en række forskellige materialer, der kan håndtere en aktiv livsstil. Materialerne omfatter bl.a. tekstiler og syntetiske materialer, der er med til at gøre skoene både holdbare og prisvenlige.

Molo-sko kan købes online på Footway

Vi har prioriteret, at Molo-skoene bare måtte være med i vores gigantiske kvalitetsudvalg. Vi elsker skobrands med en spændende designfilosofi og et mod til at gå nye veje. Når du køber sko på Footway, får du gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb. Det giver dig en masse fordele, når du ønsker at lade børnene udforskel Molo-brandet!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×