Moma Sko Online

0 resultater

Moma-sko - ægte italienske lædersko

Moma er et varemærke, der har produceret veldesignede lædersko i lang tid. De flotte lædersko fra Moma giver en følelse af elegance og luksus. Det er let at forstå hvorfor. Moma kombinerer nemlig den italienske skomagertraditionen med moderne design på en fremragende måde. Et oplagt valg for den, der ønsker ægte lædersko fra Italien.

Moma - genistregen fra brødrene Gironacci

Moma Company blev grundlagt i 1975 af brødrene Gironacci. Det lykkedes dem at forvandle deres passion for den ædle skomagerkunst til en succesfuld virksomhed med sko, der nu bliver solgt på verdensplan. Moma producerer lædersko til både mænd og kvinder, og oftest skaber de sko med unikke træk, der alligevel formår at bevare den klassiske følelse.

Moma med flotte lædersko

Hos os på Footway kan du vælge mellem flere flotte lædersko fra Moma. Næsten alle sko fra firmaet er fremstillet af læder. Eftersom læder både kan tørre ud og sprække, er det vigtigt, at du tager hånd om dine sko, hvis du ønsker at bruge dem i mange år. Brug derfor de forskellige skoplejeprodukter til lædersko, der kan købes her på Footway. Husk altid at følge producentens anvisninger i denne forbindelse.

Køb dine Moma-sko online på Footway

Vælg mellem vores flotte sko fra Moma og bestil dit yndlingspar i dag. Når du køber sko fra os på Footway, behøver du ikke engang at betale for fragten, den står vi for. Du får desuden også hele 180 dages åbent køb. Det giver dig lang tid til at mærke efter, hvordan skoene sidder på foden. Så prøv dem trygt derhjemme foran spejlet, inden du tager det endelige valg.
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×