Monitor Sko Online

1 resultater

Monitor - sko, der følger dig i arbejdslivet

Svenske Monitor har satset på at producere yderst holdbare arbejdssko, som er forsynet med en tåkappe eller anden beskyttelse, der passer på dine fødder i arbejdsmiljøet. Vælg mellem forskellige skomodeller, heriblandt sneakers, sandaler og sneboots, der kommer i smarte designs. Vi kan varmt anbefale, at du tager et kig på sortimentet og vælger ud fra dine behov på arbejdspladsen.

Lidt om Monitors baggrundshistorie

Monitors sikkerhedssko er et brand, der hører under Båstads gruppen, der har produceret arbejdssko siden 1907. I dag er der tale om en af de førende virksomheder i branchen, og man er kendt for den strenge kvalitetskontrol. Du får ikke alene kvalitetssko, men også sko, der føles komfortable på enhver arbejdsplads.

Vedligeholdelsesvenlige sko fra Monitor

Her på Footway har vi samlet et fremragende udvalg af forskellige sko fra Monitor, der fås i varierende materialer og mange stilarter. Fællestrækket ved skoene er, at de ikke kræver den store vedligeholdelse, og du investerer derfor i et par sko, der er langtidsholdbare, trods stor slitage.

Monitor-sko online på Footway

Er du ude efter et par solide arbejdssko, så køb dem her på Footway, hvor vi giver dig gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb. Vi har samlet et bredt udvalg af sko fra netop Monitor, så du kan nøjes med at lede ét sted - hos Footway!

Z9
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK