Mønstrede Sko Online

409 resultater

Mønstrede sko – når du vil være hip

Moden har det med at hente inspiration fra tidligere epoker, og i de seneste år har 70’ernes retrolook med blomstermotiver været hot som aldrig før. Måske er du typen, der gerne underspiller glæden for mønstre og derfor går uden om de storblomstrede skjorter, men så har vi jo altid skoene, vi kan lege med. Mønstrede sko er alletiders måde at få integreret mønstre i looket, og valget kan være med til at løfte et ellers klassisk look til nye højder. Forestil dig f.eks. et par zebramønstrede ballerinasko til dine jeans tilsat en sort blazer, et par tigerfarvede loafers til sommerdagene på havnekajen eller et par multifarvede Converse til et par klassiske sorte festbukser. Det spiller max. og er præcis den detalje, der skiller dig ud fra mængden!

Hvilke mønstrede sko på Footway?

Hos Footway.dk finder du små 30.000 sko, og en del af dem er mønstrede. Når vi taler om mønstrede sko, kommer vi ikke uden om dyreprint. Vi har både klassisk dyreprint som mønstrede sko med zebra- og tigerstriber, ligesom vi har det nok så populære gepardplettede mønster. Sko med dyreprint er en nem løsning, hvis du ønsker at gøre din stil en tand mere personlig – og sjov. I øvrigt er det super nemt at matche dyreprintet med tilhørende accessories. I webshoppen har vi dog også en række sko, der hylder flower power-bevægelsen! Vælg f.eks. et par pumps i en glad farve, og som samtidig er spækket med søde roser. Eller et par træsko med søde blomster, der vækker forårsfornemmelser? Mønstrede sko kan være mange ting, alt fra et par smarte mønstrede detaljer på dine sportssko til et grafisk print på dine sneakers. Det er derfor helt op til dig at afgøre, hvor langt du vil gå i jagten på mønstrede sko.

Hvor meget energi skal jeg lægge i skopleje?

Skopleje behøver ikke at være en omfattende ting. Et par mønstrede sko i naturmaterialer ”kræver” f.eks. blot en omgang imprægnering og lidt skocreme i ny og næ, så de holder sig fine. Det tager blot 5 minutter, men er med til at give dig nogle sko, der afstøder vand og snavs. Bemærk, at det langt fra er alle sko, der kan imprægneres, så følg gerne producentens specifikke anvisninger. Mønstrede sko i syntetiske materialer kan generelt set klare sig med at blive tørret af med en fugtig klud, hvis f.eks. pletten fra chokoladeisen ”truer” med at ødelægge dit flotte zebramønster.

Mønstrede sko på Footway – en god deal

Footway.dk er webshoppen, der har et fantastisk udvalg af mønstrede sko, hvad enten du søger et par festsko, et par hyggesko til sommeraftenerne eller et par praktiske hverdagssko. Med vores altid gode tilbud har du alle muligheder for at eksperimentere med dit personlige look. Husk, at vi også tilbyder dig gratis retur, fri fragt og en returret på hele 180 dage. Footway er ganske enkelt stedet, hvor du bør finde dine nye sko!

Kokomoan
FEW LEFT
Tensy Pink Kombi
FEW LEFT
Lena
FEW LEFT
828610/MD Zebra
FEW LEFT
Anchors Away
FEW LEFT
Hedda
FEW LEFT
Anteloperp
FEW LEFT
Lena
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Love me now?
FEW LEFT
Acid Women Coral
FEW LEFT
Scary Prairie
FEW LEFT
Sabana Leo
SALE
FEW LEFT
026EKKW033 Pink
FEW LEFT
435701
FEW LEFT
Ketty
FEW LEFT
Danu Ethno Blue
FEW LEFT
Side 1 af 7

409 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK