Montrail Sko Online

0 resultater

Montrail-sko - til naturens udfordringer

Søger du med lys og lygte efter de sko, der kan klare naturens udfordringer? Hvis ja, er svaret sko fra Montrail! Her får du et par kvalitetssko, der passer til såvel de korte gåture som de længere løbeture i et kuperet terræn. Det store plus med Montrail-sko er, at du ikke kun får masser af funktionelle elementer, men også et smart design, der rent faktisk føles skønt.

Montrail med specialudviklede såler

Montrail blev grundlagt tilbage i 1993, og allerede her var fokuspunktet at satse på terrængående sko, der kunne håndtere de udfordringer, man måtte møde ude i den fri natur. Der findes flere andre brands, der er gået samme vej, men Montrail har satset på specialudviklede såler, der giver den fornødne støtte under aktiviteten.

Køb plejeprodukter til dine Montrail-sko hos os

Montrail-sko er udviklet til at være både funktionelle og flotte, men det betyder ikke, at du ikke skal tænke på skopleje. Skopleje er faktisk noget, du bør tænke på i forbindelse med alle dine sko. Vi anbefaler, at du følger producentens anvisninger, men selve plejeprodukterne kan du købe direkte her i webshoppen. Spørg os gerne til råds, hvis du gerne vil have flotte sko i årevis!

Montrail-sko online på Footway

Køb dine praktiske terrænsko fra Montrail her på Footway.dk. Vores webshop har alle varer på lager, vi leverer lynhurtigt, og så giver vi da også lige fragten. Husk, at vi giver dig 180 dages åbent køb, så du får masser af tid til at overveje, om skoene sidder lige i skabet, eller om du mon skal have en anden farve eller størrelse. Vi bytter altid med et smil!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK