Name It Sko Online

0 resultater

Name it-sko - danske sko til børnene

Det danske firma Name it har fremstillet og solgt tøj og sko til familier, siden de startede op tilbage i 1986. Virksomhedens mission har været at producere sko, som understøtter børnenes fødder bedst muligt. Vælg mellem farveglade sko af en høj kvalitet her i vores velassorterede sortiment, hvor vi har samlet en lang række topsko inden for børnesegmentet.

Fra Exit til Name it

Name it har været i branchen gennem en del år, men tilbage i 2008 gik man over til brandnavnet Name it. I ungdomsårene var navnet Exit, og dengang var man en del af firmagruppen Bestsellers allerførste kollektion. Name it er et perfekt valg, hvis du er ude efter farveglade sko med et godt design til børn og unge.

Name it-sko til alt i børnegarderoben

Name it fremstiller sko til byens omgivelser. Du finder prisvenlige sneakers, boots og andre former for sko her i vores sortiment. Skoene går lige så godt til et par behagelige jeans som til shorts eller kjoler i børnenes klædeskabet. De er bæredygtigt fremstillet og er slidstærke nok til at blive brugt i lang tid.

Name it-sko online hos Footway

Lad dig friste og bestil et par komfortable og lækre Name it-sko. Disse sko passer godt til både sommer og efterår. Når du køber sko her hos Footway, får du altid en hurtig levering. Desuden behøver du ikke at betale ekstra for at få varerne leveret, vi giver nemlig fragten og også returneringen, hvis du nu skulle fortryde dit køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×