Nana Sko Online

4 resultater

Nana-sko til både hverdag og fest

Nana tilbyder sko til såvel hverdag som til fest, og du kan vælge mellem stilfulde Nana loafers, behagelige støvler eller høje og glamourøse hæle. I sortimentet her hos Footway finder du både flotte hæle og lavere sko som boots i både neutrale og mere iøjnefaldende farvesammensætninger.

Nanas sko - en fortælling fra USA

Nana er et amerikansk mærke, som blev grundlagt af Nancy Kaufman i St. Louis. I den første tid var det synonymt med oprørske subkulturer og stilarter som goth og punk, men i dag producerer mærket sko til en bredere smagspalet. Blandt Nanas populære sko finder du blandt andet de komfortable kilehæle, som giver dig lange og smukke ben, samtidig med at de er lette at gå i.

Nana-sko er holdbare sko

Med kile- og stilethælene fra Nana kan du nemt dresse et outfit op, mens de lavere støvler er gode til et mere afslappet look. Samtlige sko er fremstillede i kvalitetsmaterialer som ruskind og læder, som holder ganske længe med den rette pleje.

Shop Nana-sko online hos Footway

Når du køber Nana-sko hos Footway, får du hurtig og gratis fragt, 180 dages åbent køb og altid fri retur. Vi har desuden en særdeles imødekommende kundeservice, hvis du skulle få brug for hjælp i forbindelse med dit køb.

10710
UDSALG
20212
UDSALG
20223
UDSALG
20212
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK