Napapijri Sko Online

3 resultater

Napapijri-sko til hverdag og ferie

Napapijri er et verdensberømt mærke, hvor god funktionalitet og stil er en oplagt kombination. Dette gør, at sko fra Napapijri er ideelle både på arbejdspladsen og til ferien. I vores sortiment her på Footway finder du både dame- og herresko fra Napapijri, og du kan frit vælge mellem en række forskellige modeller, materialer og farvekombinationer.

Napapijri - med inspiration fra Norden

Napapijris rejse startede i 1987, og brandet er inspireret af Norden og særdeleshed Norge med sit særlige klima, smukke landskaber og prominente opdagelsesrejsende. Navnet er dog delvist hentet fra finsk, og logoet, i hvidt og sort, symboliserer Nord- og Sydpolen. Til mærkets førende skomodeller hører de lave sko med et strejf af marine og en urban følelse.

Napapijri - tag dem med på ferie

Napapijri har skomodeller, der kan bæres på arbejdet, men som også er gode på feriens sejlture, strandture og til sightseeing i storbyen! Vælg blandt andet mellem mere simple modeller i tyndere materialer og ordentlige lave sko i læder. Hvis du passer godt på skoene, kan de holde længe, både deres funktion og udseende!

Køb Napapijri-sko online på Footway

Når du handler sko fra Napapijri på Footway, kan du nyde godt af gratis forsendelse og hurtig levering. Hvis du kommer til at vælge den forkerte størrelse eller finder ud af, at skoene ikke passer, har du åbent køb på op til 180 dage, og du kan helt enkelt returnere din bestilling ganske gratis.

Fia
UDSALG
Tine
UDSALG
Sara
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK