New Balance Sko Online

204 resultater

Fokus på dine fødder

Amerikanske New Balances sports- og løbesko kan ses over hele verden. Der er fokus på fødder, der har det godt, og aktivitet. Man har herigennem formået at finde et dedikeret publikum verden over.

Hønsene stod for balancen

New Balance har været med hele tiden, virksomheden blev grundlagt allerede i 1906 af englænderen William J. Riley i Boston-området. Fokuspunktet var føddernes struktur og især svangen - New Balance solgte primært tilbehør til sko. Et af de første produkter var en svangstøtte, der var designet til at give en naturlig svangstøtte. En god støtte til fødderne handler om balance. Det siges, at virksomhedens navn stammer fra dengang, hvor Riley observerede en "perfekt balance" hos sine høns. De tre-delte fødder holder fuglene oppe på en perfekt måde, og Riley menes at have haft en kyllingefod på sit skrivebord. Om dette er sandt eller ej, betyder ikke så meget. Det vigtigste er, hvordan fodstøtten var fundamentet for New Balance og deres fodtøj.

Blev i USA

New Balance er en af ??de få virksomheder, der ikke har flyttet dele eller hele produktionen fra USA og Storbritannien. Omkring en fjerdedel af skoene fremstilles stadig i USA, og det sker på fabrikker i Massachusetts og Main. Mens mange andre gigantiske skoproducenter flytter produktionen til udlandet, fremmer New Balance både arbejdspladser og miljø ved at opretholde en vis produktion i moderlandet. I midten af 1990’erne blev hele 70% af skoene produceret i USA, men for omkring 10 år siden blev tallene vendt om, og ca. 70% blev fremstillet i Kina.

Bæredygtig produktion

Miljøet har været et stort fokuspunkt for New Balance, og virksomheden investerer i uddannelse inden for miljøpåvirkning, når det kommer til design, udvikling og fremstilling. Man bruger mange analyser for at kunne tage de rigtige forholdsregler, så man kan arbejde videre med et værdifuldt miljøarbejde. Alt fra design til produktion tilpasses miljøhensynene, og det samme gælder New Balances materialevalg. Man arbejder også hårdt på at detektere de farlige stoffer i fremstillingsprocessen og reducere affaldet fra disse. I fremtiden har New Balance som målsætning, at deres produkter ikke efterlader noget affald, og at de bliver en del af den overordnede bæredygtige udvikling.

New Balance hos Footway

Har du lyst til at løbe? Eller har du brug for nye sportssko til fitnesscentret? Hos Footway finder du massevis af modeller, der rummer forskellige fordele til forskellige formål. Her finder du mere end 100 par sko til kvinder, mænd og børn. Find dine nye favoritter og begiv dig ud på asfalten, blandt busk og krat, nye steder og nye vidunderlige løberuter. New Balance-sko går som varmt brød, og det skyldes, at de er lavet til løb, med fødderne i fokus, og de er skræddersyet til at give den bedst mulige træningsoplevelse.

Posts about New Balance
A
Anonym -
K
Kjeld Larsen -
Show more posts
W009 Grey/white
FÅ TILBAGE
W009 Black/white
FÅ TILBAGE
Mrl247wg White
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 4

204 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK