New Balance Sko Online

170 resultater

Fokuspå dine fødder

Amerikanske New Balances sports- og løbesko kan ses overhele verden. Der er fokus på fødder, der har det godt, og aktivitet. Man harherigennem formået at finde et dedikeret publikum verden over.

Hønsenestod for balancen

New Balance har været med hele tiden, virksomheden blevgrundlagt allerede i 1906 af englænderen William J. Riley i Boston-området.Fokuspunktet var føddernes struktur og især svangen - New Balance solgteprimært tilbehør til sko. Et af de første produkter var en svangstøtte, der vardesignet til at give en naturlig svangstøtte. En god støtte til føddernehandler om balance. Det siges, at virksomhedens navn stammer fra dengang, hvorRiley observerede en "perfekt balance" hos sine høns. De tre-deltefødder holder fuglene oppe på en perfekt måde, og Riley menes at have haft enkyllingefod på sit skrivebord. Om dette er sandt eller ej, betyder ikke såmeget. Det vigtigste er, hvordan fodstøtten var fundamentet for New Balance ogderes fodtøj.

Blev iUSA

New Balance er en af ??de få virksomheder, der ikke harflyttet dele eller hele produktionen fra USA og Storbritannien. Omkring enfjerdedel af skoene fremstilles stadig i USA, og det sker på fabrikker iMassachusetts og Main. Mens mange andre gigantiske skoproducenter flytterproduktionen til udlandet, fremmer New Balance både arbejdspladser og miljø vedat opretholde en vis produktion i moderlandet. I midten af 1990’erne blev hele70% af skoene produceret i USA, men for omkring 10 år siden blev tallene vendtom, og ca. 70% blev fremstillet i Kina.

Bæredygtigproduktion

Miljøet har været et stort fokuspunkt for New Balance, og virksomhedeninvesterer i uddannelse inden for miljøpåvirkning, når det kommer til design, udviklingog fremstilling. Man bruger mange analyser for at kunne tage de rigtigeforholdsregler, så man kan arbejde videre med et værdifuldt miljøarbejde. Altfra design til produktion tilpasses miljøhensynene, og det samme gælder NewBalances materialevalg. Man arbejder også hårdt på at detektere de farligestoffer i fremstillingsprocessen og reducere affaldet fra disse. I fremtidenhar New Balance som målsætning, at deres produkter ikke efterlader noget affald,og at de bliver en del af den overordnede bæredygtige udvikling.

NewBalance hos Footway

Har du lyst til at løbe? Eller har du brug for nyesportssko til fitnesscentret? Hos Footway finder du massevis af modeller, derrummer forskellige fordele til forskellige formål. Her finder du mere end 100par sko til kvinder, mænd og børn. Find dine nye favoritter og begiv dig ud påasfalten, blandt busk og krat, nye steder og nye vidunderlige løberuter. NewBalance-sko går som varmt brød, og det skyldes, at de er lavet til løb, medfødderne i fokus, og de er skræddersyet til at give den bedst mulige træningsoplevelse.

Side 1 af 3

170 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×