Ng By Tero Palmroth Sko Online

0 resultater

Cool stil med NG by Tero Palmroth-sko

NG by Tero Palmroth fremstiller flotte sko af en høj kvalitet til den stil- og modeinteresserede. Mærket har en lang familiehistorie inden for skobranchen og tilbyder i dag en række forskellige modeller, farvevalg og stilarter.

NG by Tero Palmroth - en skointeresse skabt gennem generationer

Familien Palmroth begyndte allerede at udvikle skoene i 1928, og den første model til det internationale marked blev lanceret i 1952. Senere blev selve skomærket grundlagt, som i dag er en succes i både Europa og Nordamerika.

NG by Tero Palmroth-sko i forskellige materialer og modeller

Hos os på Footway finder du NG by Tero Palmroth-sko i forskellige modeller og materialer. Vælg mellem matte sko af ruskind og blanke varianter af et syntetisk materiale med spændende mønstre. Mærket har en stor bredde, når det kommer til farver, og du kan shoppe dine Palmroth-støvler i alt fra en ret chokerende lyserød til de mere neutrale sorte modeller .

Køb NG by Tero Palmroth-sko online

Når du handler NG by Tero Palmroth-sko online hos os på Footway, får du leveret dine varer lynhurtigt. Du får også gratis fragt, fri retur samt åbent køb i hele 180 dage! Find dine favoritter fra NG by Tero Palmroth-sko og prøv dem derhjemme, inden du beslutter dig.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK