Sko

52 resultater

Nike Air Force

Nike Air Force-skoene blev lanceret første gang i 1982 som den første basketballsko med Nike Air-teknologi. Idéen med skoen var at give en god stødabsorbering via mellemsålen. Skoen har siden 1982 udviklet sig, men det er egentlig meget lidt, og skoen ligner sig selv fra dengang. Du får kort sagt en model, der har bevist sit værd. I dag bruges skoen både som en del af et hverdagsoutfit og af professionelle basketballspillere. Skoen fås i tre modeller, low, mid og high. Mid-modellen kommer med en ekstra rem, mens high-modellen har en velcrorem rundt om anklen. Find f.eks. dine Nike Air Force i sort her hos Footway, eller hvad med et par super smarte Nike Air Force damesko?

Nike Air Force white og black

Den mest almindelige udgave af skoen er de såkaldte ”white on white” og ”black on black”, altså en hel hvid sko og en helt sort sko. Men ud over disse er skoen altså blevet designet i ca. 1700 forskellige farvevariationer gennem årene. Det burde derfor ikke være så svært at finde en helt unik sko. På Footway finder du også mange forskellige farvevariationer i både, low-, mid- og highudgaven. Skoen er beklædt med en læderoverdel og en polstret ankelkrave, hvilket gør den holdbar og behagelig at have på. Sålen indeholder Phylon, mens hælen har en airsole-enhed, der giver den gode stødabsorbering. Sålen er helt flad og i gummi.

Nike Air Force - nemme at rengøre

Skoen er opbygget af holdbare materialer, men selv disse sko kan blive beskidte. Vælger du sko i en sartere farve, f.eks. de sko, der er helt hvide, er det en god idé at tørre dem af med en fugtig klud, når de bliver beskidte. Du kan også imprægnere skoene inden brug, da det beskytter dem både mod fugt og snavs og gør dem nemmere at holde rene. Den originale model er som sagt med en overdel i læder, men nogle af de nyere modeller har en overdel i både læder og tekstil - eller blot tekstil. Vær opmærksom på dette, inden du imprægnerer og køber skoene.

Nike Air Force til hverdagsbrug

Som sagt blev skoen oprindeligt fremstillet til basketballspillere, men det skal endelig ikke holde dig tilbage fra at bruge skoen til hverdag. Cool sneakers kan pifte ethvert outfit op, og et par Nike Air Force er super behagelige hverdagssko, og passer du godt på dem, holder de meget længe.

Relateret til "nike air force"
Side 1 af 1

52 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×