Nike Tiempo sportssko

Nike Tiempo fås i fem forskellige varianter hos Footway. Hos os finder du fodboldstøvlen, den indendørs fodboldsko, fodboldskoen til grus og kunstigt underlag, streetskoen og den mere stødabsorberende løbesko. Fælles for Nike Tiempo er, at det er praktiske og gode sko, der giver masser af komfort både til sport og almindelig hverdagsbrug, alt sammen til en fordelagtig pris.

Nike Tiempos særlige kendetegn

Nike Tiempo er Nikes bud på en sko for alle. Tiempo betegner særligt en række modeller af fodboldstøvler, der alle er kendetegnet ved en god kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Tiempo-modellerne anvendes ofte af de professionelle fodboldspillere, og skoen står for den solide, traditionelle fodboldstøvle, der ikke forsøger at vise sig frem, men derimod vil sikre stabilitet og kontrol over spillet. Tiempo er designet til at udfylde denne funktion. Både fodboldskoene samt skoene til almindelig brug er afdæmpede i designet, men yderst slidstærke og komfortable.

Nike Tiempos særlige kendetegn

Nike Tiempo-modellerne er lanceret i forskellige materialer, alt efter formålet. Fodboldstøvlen findes endvidere i forskellige prisklasser. De bedre klasser er lavet af skind, hvilket giver en optimal boldføling. De billigere klasser samt juniormodellen er lavet i et syntetisk læder, der er optimeret til at tilbyde flest mulige af læderets egenskaber. Løbeskoen har en overflade af tekstil, der gør skoen både åndbar og let. Det er en god ide at imprægnere overfladen før brug, så skoen bliver vandtæt. Sålen er i gummi, som er slidstærk og stødabsorberende. Skoen egner sig perfekt til, hvis man løber en gang imellem eller tager sig nogle gode lange ture. Og det gør vi vel alle, eller…?

Nike Tiempo - de smarte juniorsko

Under kategorien Nike Tiempo fremstilles der også smarte juniormodeller, både inden for sko til almindelig brug samt fodboldstøvler. Her finder du sko, der unægtelig minder meget om voksenmodellerne i designet, ser ud som voksenmodellerne, men prismæssigt passer til fødder, der hurtigt vokser ud af skoene. Nike Tiempo tilbyder fodboldstøvler i juniorstørrelser til alle typer underlag, både asfalt, indendørs, grus og græs. Skoene er med at give spilleglæde og lyst til at røre sig udenfor. For børn er skoenes design også et vigtigt element, og vores juniormodeller er derfor designet ligesom vores voksenmodeller, så det næsten ikke er til at se forskel. Nike Tiempo er derfor et godt valg til dig, der elsker at være aktiv, og med Footway finder du alle valgmulighederne på ét sted.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

23 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×