Sko

52 resultater

Nike Air Force 1 Damesko

Nike Air Force 1 er en klassiker blandt Nikes utallige modesko, som du givetvis allerede har stiftet bekendtskab på et eller andet tidspunkt her i livet. Det gode er, at man aldrig bliver for gammel til Nike. Modellen kombinerer et sporty look med en høj komfort. Nike Air Force 1 er traditionelt set en basketsko, men er for længst gået over til at blive en udødelig modesko. Hos Footway finder du gode tilbud på Nike Air Forse 1. Vi har flere forskellige farvekombinationer og designs, og du finder skoen i flere forskellige størrelser og priser. Vi har også den særlige Nike Air Forse 1 Suede-model med ruskind.

Nike Air Force 1 fra 70’erne

Nikes Air-teknologien blev opfundet sidst i 70’erne. Med denne teknologi har Nike efterfølgende formået at kreere en række stødafdæmpede sko, der har været kendetegnet af deres meget lave vægt. Nike Air Force 1 blev introduceret i 1982 som værende en basketballsko. Skoen var med til at revolutionere fodtøj til basketballsporten. Sidenhen blev skoen imidlertid et ikon for hiphop-kulturen i USA, hvor der blev spillet basket i baggården og hørt rap i gaderne. I dag er skoen stadig, som den var engang. Materialerne er dog blevet optimeret, så skoen nu vejer mindre, men den har det samme elskede look som tidligere.

Nike Air Force 1 med masser af komfort

Nike Air Force 1 dame er kendetegnet ved et åndbart syntetisk læder. Sålen er lavet, så den naturligvis vejer mindst muligt. Sålen er holdt i et slidstærkt materiale og kombinerer en lang holdbarhed med fleksibilitet og letvægt. Indersålen er med til at højne komforten, mens ydersålen i gummi både er stødafdæmpende og har en lang holdbarhed. Skoen er desuden kendetegnet ved sin massive ydersål, der både er praktisk til sport og gør skoen til en slidstærk sko med et smart udseende. Vi anbefaler imprægnering, før skoen tages i brug første gang.

Nike Air Force 1 hos Footway

Nike Air Force 1 er ægte hiphop-historie. Nike Air Force 1 er et godt eksempel på, at sport og populærkultur smelter sammen. Oprindeligt blev skoen fremstillet som en basketsko, men snart blev skoen overtaget af hiphop-gadekulturen. Skoen er dermed både praktisk i kraft af sine sportslige kvaliteter og en sikker modevinder i kraft af sin historie som hiphop-ikon. Hos Footway findes Nike Air Force 1 i flere forskellige farvekombinationer og størrelser. Giv dig i kast med klassikeren!

Relateret til "nike air force 1"
Side 1 af 1

52 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×