Sko

221 resultater

Nike Air Max

Som navnet afslører, er dette en sko, der bogstaveligt talt er fyldt med luft. Det helt unikke ved skoen er brugen af Nikes teknologi, hvor der er indlagt en luftpude i hælen, som oven i købet er synlig fra siden via det gennemsigtige gummi. Dette giver både en optimal støddæmpning, men også et ret sejt look. Mange genkender nok allerede skoen, for rent faktisk blev Nike Air Max lanceret helt tilbage i 1989. Skoen blev designet af Tinker Hatfield, som oprindeligt designede butikker for Nike, men snart blev Hatfield sat til at afprøve sit talent for skodesign, og det gik ret godt, må man sige.

Nike Air Max - gode tilbud hos Footway

Hos Footway finder du f.eks. både smarte Nike Air Max damesko og flere attraktive tilbud på Nike Air Max-skoene. Siden 1989 er der løbet mange sko under broen… Nike har lanceret mange Nike Air-modeller siden da, men alle har luftpuden i sålen. Intet er tilfældigt med denne sko. Idéen og det visuelle design er bygget på menneskets anatomi, der skal afspejle kroppens egne funktioner. Luft-teknologien er også udformet specielt, så skoen kan tilpasse sig fodens kurver.

Nike Air Max - i mange farver

Køber du et par Nike Air Max-sko, får du med stor sandsynlighed glade fødder. Men problemet er bare, at Nike Air Max findes i så mange forskellige modeller og farver, at det kan være rigtig svært at vælge de helt rigtige. Et godt tip er derfor at begynde med de farver, du holder af. Hos nogle af modellerne har skoen en overdel i læder, mens andre er i tekstil. Alle er i en god kvalitet og findes i flotte varianter.

Dine sneakers hedder Nike Air Max

Det smarte ved sneakers er jo, at de både kan bruges til hverdag og til fest. Men er de blevet lidt for snavsede til weekendens fester, skal du ikke fortvivle. Modeller både i læder og tekstil er nemme at rense. Med en fugtig klud kommer du langt, og hos de modeller, der er i tekstil, kan en pletfjerner også hjælpe, hvis du har spildt noget, der er svært at få af. Nike Air Max kan pifte næsten alt tøj op, men de er også gode til at gøre en enkel kjole eller et enkelt sæt tøj lidt federe, især hvis du vælger en sko med ekstra stærke farver, f.eks. helt turkis eller en med flere farver.

Relateret til "nike air max"
Side 1 af 4

221 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×