Sko

|

Side 1 af 2

Nike Lunarglide

Nike Lunarglide er en god løbesko, som også fungerer perfekt som en hverdagssko, når du lige skal nede at handle eller på shoppetur med vennerne. Hos Footway finder du Nike Lunarglide i diverse designs, farver og mønstre, så der er masser af alternativer. Vi har også et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde præcis den sko, som passer dig. Lunarglide-modellen er god til sport, men kan takket være det flotte design også udfylde rollen som den super komfortable hverdagssko, der blevet hevet frem fra skabet gentagne gange.

Nike Lunarglide - en salgssucces

Nike Lunarglide er en klassisk løbesko, der med tiden er blevet optimeret til at skabe endnu komfort, lavere vægt og mere stødabsorbering. Lunarglide er en klassisk løbesko fra Nike og er et af de varemærker, som har givet Nike en salgssucces blandt en bred skare. Det er nok alment kendt, at sport har været en af Nikes kæpheste, men de er også blevet designet til at være moderigtige og klar til hverdagsbrug. Lunarglide er således en allroundsko, og den har en lang levetid i kraft af sin kvalitet og sit tidløse, men stadig smarte design.

Nike Lunarglide - sådan plejer du dem

Det er god idé at vaske sine Nike Lunarglides i hånden, når de har været en tur gennem et mudret underlag, så skidt ikke stopper for lufthullerne i overdelen. Et tip er at imprægnere dem, inden du tager dem i brug. Det giver en god beskyttelse mod snavs. Nike Lunarglide damesko kan fås i et utal af farver og designs. Du får dog altid en letvægts-løbesko, der giver den bedste støtte til fod og ankel. Desuden er de polstrede, så foden får et blødt leje under løbeturen. Sålen er lavet i gummi, og den giver samtidig en blød absorbering ved kontakt med underlaget. Skoen er fremstillet i et syntetisk materiale, som er åndbart og dermed giver foden luft, hvilket er vigtigt under hård fysisk anstrengelse.

Nike Lunarglide - komfort på løbeturen

Nike Lunarglide har som det klare mål, at du skal have masser af komfort, når du dyrker motion. Den absorberende sål, polstringen og den åndbare overdel er alle elementer, der giver Lunarglide din fod de rette omstændigheder, så den kan yde det bedste under turen. Hos Footway finder du ofte Nike Lunarglide på tilbud, så vælg mellem de forskellige designs og størrelser, så du kan finde skoen, der sidder helt perfekt.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

108 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×