Sko

27 resultater

adidas Neo - optimeret kvalitet

Måske har du allerede hørt om de såkaldte adidas Neo? Faktisk er der ikke tale om én sko, men en række forskellige adidas-modeller. Nu spørger du måske om, de har nogle fælles karakteristika - og dét har de. Fælles for neo-modellerne er, at de er relanceringer eller moderniserede udgaver af klassiske adidas-modeller, og de har således lidt af et retroperspektiv over sig. Hos Footway finder du altid et ganske bredt udvalg af adidas Neo-modeller her i Danmark, og du kan få leveret dem lynhurtigt til døren, så bestil gerne et par smarte adidas-sko allerede i dag.

Lidt om tanken bag adidas Neo

adidas Neo dækker som sagt over en række af de klassiske Adidas designs. Neo betyder ny og signalerer, at de klassiske adidas-modeller nu er blevet optimeret og relanceret i nye farver og designs. Under kategorien adidas Neo finder du med andre ord klassiske adidas-modeller i nye farver, med nye mønstre samt med en optimeret kvalitet og så videre. Desuden har Neo et ungdommeligt look med skarpe farver og mønstre, så særligt de sportsglade unge vil have gavn af denne skokollektion, der både sigter mod sport og fritid.

Hvilket materiale anvendes til adidas Neo?

Har du allerede stået med et par adidas Neo i hånden, ved du nok allerede, at det er en kvalitetssko. Men har du tænkt nøjere over materialevalget? adidas Neo fås i mange forskellige modeller, der hver især er fremstillet af forskellige materialer. Du kan derfor både få modeller i ruskind, læder, syntetiske materialer og tekstil. Ligeledes er sålerne fremstillet på forskellig vis, alt efter hvilket formål skoen er fremstillet til. Sortimentet byder således både på letvægtssko, slidstærke skatesko og stødabsorberende løbesko. Fælles for modellerne er, at deres design tillader, at skoen kan benyttes som en stilsikker hverdagssko.

adidas Neo er det nye adidas

adidas Neo står for det nye adidas. Det nye adidas er dog det samme velkendte adidas, der signalerer et flot tidløst design, som er blevet klassisk, både inden for mode og inden for sportens verden. adidas Neo-modellerne er blevet optimeret med den nyeste teknologi, så de gamle modeller har fået et ny moderne liv. Elsker du de klassiske modeller, men har du virkelig brug for at pifte skosamlingen op, er adidas Neo måske lige det, du står og mangler. Eller måske er adidas Neo i virkeligheden dit første bekendtskab med giganten, adidas. Det er aldrig for sent!
Side 1 af 1

27 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×