Sko

36 resultater

Nike Air Max 1

Navnet afslører altså denne sko, som bogstaveligt talt er fyldt med luft. Her er Nikes unikke teknologi anvendt, hvor der er indlagt en luftpude i hælen, som oven i købet er synlig fra siden via gennemsigtigt gummi. Dette giver både en super støddæmpning, men også et ret sejt look. Nike Air Max 1 er en model ud af mange Nike Air Max-modeller, og du har sikkert set modellen eller en, der ligner den, for selvom det er en topmoderne sko i dag, kom den først Air Max-model faktisk allerede i 1989. Skoen blev designet af Tinker Hatfield, som oprindeligt designede butikker for Nike, men han havde altså også et talent for skodesign.

Nike Air Max 1’s særlige luftpude

Det unikke og kendetegnet ved denne sko er, at luftpuden i hælen er synlig igennem skoens sål. Det var revolutionerende for Nike at fremstille denne form for teknologi. Da skoen først kom frem, blev den mødt med en del skepsis. Folk troede, luftpuden ville punktere, men hurtigt kom skoen dog ind i varmen hos folket, og det endte med, at Nikes Air-teknologi var revolutionerende i skoverden. Man siger, at den første Air Max 1 var med til at sætte Nike på verdenskortet!

Mange forskellige Nike Air Max-modeller

Denne populære sneakers er udviklet i mange forskellige modeller, men alle modeller holder sig til samme teknologi med luftpuden i hælen. Nike Air Max 1 findes i mange forskellige farver og med mange forskellige materialer. Det betyder, at det er nemt for alle at finde en Nike Air dame- eller herresko, de elsker. Nogle af de smarte modeller har en overdel i læder, som er mere robust og har et andet look, mens andre modeller har en overdel i tekstil, og som kommer i prangende farver. Modellerne både i tekstil og læder er lette at gøre rene. Du kommer langt med en fugtig klud og pletfjerner. Så undgå alle bekymringer om pleje af dine sko.

Nike Air Max er lig med kvalitet

Alle skoene fås i en udsøgt kvalitet, og hvad der er endnu bedre, er, at de gør noget godt for din fod. Har du tænkt dig at bruge skoen til hverdag, vil dine fødder elske dig. Du kan se smart ud, samtidig med at du bevæger dig i noget ordentligt fodtøj, så du kan gå hele dagen uden at få ømme fødder. Det er vist det, man kalder win-win.

Relateret til "nike air max 1"
Side 1 af 1

36 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×