Sko

82 resultater

Nike Air Max 90 damesko

Du får mode og komfort i én sko. Nike Air Max er en bestseller blandt Nikes modesko, og modellen kombinerer et sporty look med en ganske høj komfort. Nike Air Max 90 er en klassiker, der stammer fra New Yorks hiphop-scene. Hos Footway finder du altid gode tilbud på Nike Air Max 90. Vi har flere forskellige farvekombinationer og designs, og du finder naturligvis skoen i flere forskellige størrelser og priser.

Nike Air Max 90 damesko

Nikes Air-teknologi blev opfundet sidst i 70’erne, og med denne teknologi har Nike siden da kunnet udvikle stødafdæmpede sko, der samtidig er utroligt lette. Den første Air Max skomodel blev lanceret tilbage i 1987. Kendetegnet var den synlige Air-pude i sålens hæl. Efterfølgende er modellen blevet udviklet og forbedret i kraft af teknologiens udvikling. Air Max er blevet et varemærke for hele Nike, og skoen er ikke kun blevet mere og mere komfortabel med årene. Den er også blevet et modeikon for en hel generation af street-smarte unge. Nike Air Max fungerer således som et ikon for 90’ernes hiphop-kultur, og denne identitet har skoen bevaret den dag i dag. Så vil du være hip, så hop i et par Nike Air Max 90!

Materialevalget til Nike Air Max 90

Med en Nike Air Max 90 damesko får du en model, der er fremstillet i et åndbart syntetisk læder. Sålen er designet på en måde, så den vejer mindst muligt, og den er endvidere fremstillet i et yderst slidstærkt materiale, hvor en god holdbarhed kombineres med fleksibilitet og letvægt. Indersålen sikrer komfort, mens ydersålen i gummi både er stødafdæmpende og giver en lang holdbarhed. I hælen ses den karakteristiske Air Max luftpude, som er stødafdæmpende, og som er med til at give skoen sit helt særlige look. Vi anbefaler imprægnering før første ibrugtagning.

Nike Air Max 90 til gaden og gåturen

Nike Air Max 90 fås i mange forskellige farver med varierende designs i form af mønstre og farvekombinationer. Air Max er et stilsikkert valg, hvis du skal hænge på gaden i storbyen eller på baren. Skoen giver et både sporty og afslappet look, og samtidig er den kendetegnet som 90’ernes storbysko. Men ikke nok med det, så føles skoen også komfortabel og vil passe på dine fødder. Uanset om du skal på bytur, på shoppetur eller gå langt, vil skoen være behagelig i kraft af sin stødafdæmpende Air Max-teknologi.

Relateret til "nike air max 90"
Side 1 af 2

82 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×