Sko

|

Side 1 af 1

Nike Free Run 2 til herrer og damer

Nike Free Run 2 er en moderigtig løbesko, der er designet til at kunne bruges både til sport og til byturen. Hos Footway finder du flere forskellige designs af Nike Free Run 2 til både herrer og damer. Skoen er blevet en moderne klassiker blandt Nikes sko, og det er bestemt ikke uden grund.

Historien bag Nike Free Run 2

Nike Free blev en realitet, da Nike havde opsnuset, at atleterne fra Stanford Universitet var i gang med at træne barfodsløb, endda blandt golfkuglerne på den nærliggende golfbane! Nikes ønske var at designe en sko, der både gav foden en naturlig føling og vægtløs tilstand - nærmest som om, at skoene slet ikke var der. Tilbage i 2002 gennemførte designerne en række forsøg med mænd og kvinder, der fik målt trykket på deres fødder under løb. Herefter brugte Nikes udviklere hele otte år på at studere biomekanikken bag barfodsteknikken. Herigennem fik man det unikke kendskab til fodens naturlig bøjning, tryk og tåposition under løb. Det var viden nok til, at man kunne igangsætte produktionen af en sko som Nike Free.

Nike Free Run 2 - til løb og hverdagsudfordringer

Nike Free Run 2 har en overdel i tekstil og syntetisk stof. Overdelen er yderst åndbar, så dine fødder får luft under løbeturen, eller når du har stået op i længere tid ad gangen. En god ting! Ydersålen er i gummi, som er meget fleksibelt og giver en behagelig følelse af at gå uden tunge klodser under fødderne. Desuden er skoen super let, hvilket også skåner både fødder og ben. Nike Free Run 2 er designet til både at kunne bruges til løb og til hverdagsbrug. Dermed er skoen en ægte allrounder. Vi anbefaler, at du holder skoene rene for at beskytte det åndbare tekstil. Det kan desuden være en fordel af imprægnere skoene.

Nike Free Run 2 - en nyklassiker

Nike Free Run 2 til herrer og damer kan godt siges at være blevet en nyklassiker blandt Nikes modeller. Dette skyldes formentlig skoens behagelige udformning samt det faktum, at skoen både egner sig til motionsløb og hverdagsbrug. Hos Footway finder du gode tilbud på Nike Free Run 2 til både herrer og damer, og vi har et udvalg af designs i forskellige farver, så du kan finde den sko, der passer bedst til dine behov. Så kig forbi Footways sortiment allerede i dag!
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×