Sko

54 resultater

Nike Air Max Thea Damesko

Overvejer du et par Nike Air Max Thea Damesko? Det er et virkelig godt valg, da Nike Air Max Thea er en klassiker blandt Nikes mange modesko. Modellen kombinerer et sporty look med en yderst høj komfort. Nike Air Max Thea stammer fra Nikes Air Max-serie, der er hentet fra New Yorks hiphop-scene. Hos Footway finder du ret ofte gode tilbud på Nike Air Max Thea i sort og hvid, så slå gerne til, når chancen byder sig! Du fortryder ikke dit valg.

Nike Air Max Thea fra 1987

Nikes Air-teknologi blev opfundet sidst i 70’erne. Med denne teknologi har Nike siden kunne lave stødabsorberende sko, der samtidig føles utroligt lette på foden. Den første Air Max skomodel blev lanceret tilbage i 1987. Kendetegnet var den synlige Air-pude i sålens hæl. Siden er modellen blevet udviklet og forbedret i kraft af teknologiens udvikling. Air Max er blevet et varemærke for hele Nike, og skoen er ikke kun blevet mere og mere komfortabel med årene, den er også blevet et modeikon for en hel generation af de streetsmarte unge. Nike Air Max ses som et symbol på 90’ernes hiphop-kultur, og dette er stadig en vigtig del af skoens særlige DNA.

Nike Air Max Thea med luftpuden

Nike Air Max Thea Dame er lavet i et åndbart syntetisk materiale. Sålen er lavet på en måde, så den vejer mindst muligt. Og det er jo vældigt praktisk, når du skal tilbagelægge længere distancer. Sålen er desuden fremstillet i et slidstærkt materiale og kombinerer en lang holdbarhed med fleksibilitet og letvægt. Indersålen sikrer komfort, mens ydersålen i gummi både er stødabsorberende og har en god holdbarhed. I hælen ses den karakteristiske Air Max luftpude, som er stødafdæmpende og er med til at give skoen sit særlige look. Hele skoen er lavet i et åndbart materiale. Vi anbefaler imprægnering, før du tager Nike Air Max Thea med ud i bybilledet, hvor den så naturlig hører til.

Få streetmode med Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea fås i sort og hvid. Air Max er et stilsikkert valg, og skoen giver et både sporty og afslappet look, mens den er kendetegnet som 90’ernes storbysko. Men ikke nok med det, så er skoen komfortabel og vil passe på dine fødder. Uanset om du skal på bytur eller shoppetur, vil skoen være din behagelige makker i kraft af sin stødafdæmpende Air Max-teknologi.

Relateret til "nike air max thea"
Side 1 af 1

54 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×