Sko

|

Side 1 af 1

Nike Internationalist damesko

Nike Internationalist er klassiske sneakers fra Nike, og her hos Footway finder du en lang række gode tilbud på netop Nike Internationalist. En af sportsgigantens bestsellere. Skoen tilbyder et retrodesign, der aldrig føles umoderne. Desuden er det en yderst behagelig sko til både arbejde, hverdagens gåture og sågar til sportsbrug.

Nike Internationalists historie

Nike Internationalist er designet som en af Nikes tidligste løbesko. Skal vi fortælle lidt om historien, skal vi skrue tiden tilbage til 1980’ernes New York, nærmere betegnet i 1982, hvor vinderen af et 26,2 mil langt løb med Nike Internationalist. Efterfølgende blev skoen et urbant modefænomen, og det er den sådan set stadig. Gennem flere år har Nike Internationalist været en populær modesko blandt smarte unge i storbyen, og dette skyldes utvivlsomt skoens kombination af en høj komfort for fødderne samt et sporty og klassisk design. Om du vælger at bruge Nike Internationalist til sport eller hverdag er naturligvis helt op til dig, men med denne sko er du i hvert fald sikret, at du kan bevæge dig både komfortabelt og moderigtigt rundt i bybilledet. Ikke nogen dårlig kombination!

Nike Internationalists materialevalg

Nike Internationalist damesko fås i flere forskellige farver og størrelser, der desuden er inddelt i forskellige prisklasser. Skoens overdel består af ruskind og tekstil. Tekstilstykket er designet, så foden kan få masser af luft. Det åndbare materiale sikrer, at dine fødder får et behageligt klima under hele gå- eller løbeturen, så du kan yde mere. Ydersålen består af et slidstærkt gummi under skoen og et tykkere lag stødabsorberende gummi mellem fodsål og underlag. Det er altid en god idé at imprægnere ruskindet, før du begynder at bruge skoene til de forskellige aktiviteter. Det er nemlig med til at gøre skindet endnu mere vandtæt og hjælper med at skåne det mod skidt og snavs i udendørs miljøer. Desuden er det altid en god ide at gøre skoene rene, hvis de er blevet meget beskidte, da indtørret skidt og vand kan være ødelæggende for skoens overdel.

Nike Internationalist - til shopping og løbeture

Nike Internatinoalist damesko er en alsidig mode- og løbesko. Med denne sko kan du både motionere og føle dig godt tilpas om fødderne på din shopping-, by- eller lange gåtur. Skoen er en klassisk sneakers-model fra Nike, og dens retrodesign passer perfekt til livet i storbyen, hvor der både skal være plads til at se godt ud og nyde høj komfort.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

24 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×