Sko

18 resultater

Nike Air Zoom Pegasus-løbesko

Dette er en helt utrolig løbesko, der vil få det bedste ud af dit løb hver eneste gang. Denne sko er rangeret som en super god træningssko. Den har stabiliteten til at klare de lange løb og er fleksibel til al anden form for normal træning.

Nike Air Zoom Pegasus’ konstruktion

Denne sko er opbygget med en let runding i sålen, der giver en utrolig god overrulning for foden og hjælper løberen videre i hvert skridt. Ydersålen på denne sko er lavet af et materiale, der griber fast, så du ikke kommer ud for ulykker. Her skal du altså ikke være bange for at glide. Hele ydersålen er fremstillet i miljøvenligt gummi og er slidstærkt og stabilt på varierende former for terræn. Imellem mellemsålen og overdelen findes der to zoom air units, en i hælen og en ved forfoden. Disse luftpuder har en stød- og shockabsorberende effekt, der forhindrer, at stød går op i benet. Har du skoen på, vil du mærke den utrolige effekt, de giver. Overdelen af sålen er lavet i mesh, der gør skoen let og åndbar. Det gør også, at du sjældent vil få svedige fødder i skoene, da de vil holde sig kølige og tørre under hele træningen. Overdelen af skoen sikrer samtidig en behagelig, men støttende tilpasning til foden.

Nike Air Zoom Pegasus er bare en god sko

Nike Air Zoom Pegasus er i sig selv en exceptionel sko. Den er let, men modsat mange andre Nike-modeller er der mere power i denne sko. Den er produceret i meget stabile materialer for at kunne udstå forskellige underlag og træningsformer. Derfor er denne sko også perfekt som en allround træningssko og gør det godt i terrænet. Det allerbedste er dog næsten det helt specielle fokus, der er lagt på materialerne. Alt materialet i skoen er nemlig miljøvenligt, og dette sætter skoen foran mange andre sko og gør den unik.

Nike Air Zoom Pegasus - i forskellige farver

Nike er ikke bare gode til at fremstille gode løbesko, men de har også et øje for stilen! På Footway finder du Nike Aie Zoom Pegasus i flere forskellige farver og mønstre. Fra sort til grå og pink. Skal man føle sig flyvende i sine løbesko, er det altså også vigtigt, at farven matcher på cool vis, så man glemmer, hvor hårdt det er at træne. Her er et par sko, der hjælper dig!

Side 1 af 1

18 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×