Sko

7 resultater

Nike Free 5.0

Nike Free 5.0 er en super letvægtsløbesko af en høj kvalitet, der giver en perfekt komfort til løbeturen. Hos Footway finder du gode tilbud på denne fantastiske løbesko. Nike Free 5.0 er Nikes letteste løbesko, og den sko, der giver den mest naturlige løbeoplevelse.

Nike Free 5.0 - med inspiration fra barfodstræningen

Nike Free 5.0 blev udviklet efter en længere testperiode med barfodsløb. Idéen opstod, da det fangede Nikes interesse, at Stanford Universitets atleter trænede med bare fødder på den nærtliggende golfbane. Det gav inspiration til at arbejde med et skokoncept, der byggede på en nærmest vægtløs sko med en naturlig føling. Vejen til det endelige produkt var dog lang. Efter diverse undersøgelser af biomekanikken i forbindelse med barfodsløb fra 2002 og frem var Nikes udviklere efter hele 8 års forsøg klar til at lancere nye Nike-modeller, heriblandt Nike Free 5.0, der var udviklet ud fra Nikes viden om fodens naturlig bøjning, tryk og tåposition under løb.

Nike Free 5.0 - et par tips til skopleje

Nike Free 5.0 løbesko er lavet med Nike særlige Flyknit, som gør skoen ganske let. Skoen er desuden designet til at passe optimalt til foden, hvilket kan føles behageligt, særligt på et ujævnt underlag. Nike Free 5.0 er udviklet i et super let materiale, mens den indvendige sål er formet efter foden. Skoens øverste del er åndbar, så foden får den fornødne ventilation under løbeturen. Ydersålen er meget fleksibel og bøjer sig efter fodens form, så det føles som at løbe med bare fødder på jorden. For at vedligeholde skoens åndbarhed og flotte design anbefaler vi at gøre skoen ren efter løb på smattede veje.

Nike Free 5.0 - dine super letvægtsløbesko

Nike Free 5.0 giver dig følelsen af, at du rent faktisk løber med bare fødder. Med sit super lette materiale og den særligt udviklede pasform giver skoen den barfodsfornemmelse, som mange løbere elsker, og nu kan du selv få fornemmelsen. Dog støtter skoen netop de steder, hvor foden har brug for støtte i forbindelse med lange løbeture. Nike Free 5.0 er skabt ud fra videnskabelige forsøg og tests af fodens biomekanik under løb, hvilket giver dig den bedst tænkelige løbeoplevelse. Desuden er Nike Free 5.0 perfekt til indendørs træning, da skoen er let og smidig samt behagelig for fødderne. Nike Free 5.0 er ganske enkelt et godt valg, hvis du søger en kvalitetssko fra et af verdens bedste sportsbrands.

Side 1 af 1

7 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×