Nike Free Run

Dette er skoen, der er designet til løb. Hos Footway finder du ofte attraktive Nike Free Run-tilbud, og de fås i forskellige smarte farver, og du skal være hurtig, hvis du skal nå at få et par med. Men måske synes du ikke helt, at du ved, hvad det unikke er ved disse sko. Så læs med her, for du vil blive overrasket. Nike har lavet en omfattende serie inden for Free-kategorien. Mange benytter skoene til hverdag, fordi de ser godt ud, men egentlig er skoen en decideret løbesko.

Nike Free Runs historie

Efter at Nike opdagede, at nogle topatleter til dagligt trænede barfodet, besluttede de sig for at designe en sko, der var vægtløs og føltes lige så naturlig som dét at træne uden sko. Nikes bedste og mest innovative medarbejdere satte alt ind på projektet og brugte otte år på at studere fodens biomekanik under løb for at udvikle en sko, der havde præcis disse egenskaber. Og slutproduktet blev Nike Free Run. Er det ikke utroligt? Skoen skal prøves, for at man kan forstå dens unikke egenskaber til fulde.

Nike Free Run - et naturligt afsæt

Formålet med Nike Free Run er helt enkelt at forbedre dig atletisk ved, at du bruger dine fødder naturligt. Skoen gør det muligt at bruge dine tæer til at gribe, når du sætter af på en naturlig måde. Sålen er opbygget på en måde, så den er super fleksibel ved, at den er skåret igennem flere steder. Det vil sige, at sålen er delt op i en masse firkanter, der har den funktion, at skoen er fleksibel på alle leder og kanter. Nike Free Run giver din fod mulighed for at bevæge sig naturligt, samtidigt med at den giver foden den nødvendige beskyttelse.

Nike Free Run i mange varianter

Selvom Nike Free Run dame- og herresko er udviklet til løbere, kan de sagtens benyttes til hverdagsbrug. Skoenes gode egenskaber kan rent faktisk være en stor fordel i det daglige, og den gode fleksibilitet styrker både foden, når du går og løber. På Footway finder du Nike Free Run i forskellige former og farver. Et par modeller har en velcrolukning foroven, der gør det nemt at tage dem af og på. Andre modeller har snørebånd hele vejen op. Overdelen af skoen er i et syntetisk materiale, og som sagt er skoen ganske let. Bunden er holdt i et letvægtsgummi.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×