Sko

|

Side 1 af 1

Nike Kaishi damesko

Nike Kaishi er en super letvægtstræningssko af en høj kvalitet, der giver dig en perfekt komfort, når du træner. Skoen fås i flere forskellige farver, og hos Footway finder du en række gode tilbud på Nike Kaishi til damer. Skoen er imidlertid udgået af Nikes produktion, så hvis du vil have fingrene i denne letvægtstræningsko, er det en god idé at slå til her og nu. Ellers spurter tilbuddet bare fra dig!

Nike Kaishis japanske historie

Skoene, der hører under Nike Kaishi-kollektionen, er designet til, at de skal føles så lette og åndbare som muligt. De simple og enkeltfarvede sko skal føles praktiske til træning, løb og de lange gåture. Derfor er designet ret minimalistisk, og kun de nødvendige dele, der er med til at opfylde skoens funktion er taget med i selve konstruktionen. Kaishi er japansk og betyder start eller begyndelse. Denne sko er netop en god begyndelse, hvis du vil i gang med at træne eller løbe. Skoens egenskaber og simple design gør det nemt at komme i gang, og med et par Nike Kaishi damesko på fødderne føler du dig ganske enkelt godt tilpas. Det er nemlig vigtigt, at fødderne har det som blommen i et æg, når resten af kroppen skal til at arbejde.

Sådan plejer du dine Nike Kaishi-sko

Nike Kaishi er en super fleksibel og let sko. Samtidig bliver de vigtige steder, såsom ankel og hæl, støttet af et lidt stivere indlæg. Skoens overdel er fremstillet af et meget åndbart syntetisk materiale. Ydersålen er et fleksibelt og stødabsorberende gummimateriale, der føles behageligt at løbe eller gå på. Nike Kaishi fås i flere forskellige modeller med forskellige designs. Det er altid en god idé at rense dine sko, hvis de er blevet brugt udendørs og derfor er blevet beskidte. Skidt og snavs, der får lov til at tørre ind på skoen, er med til at forkorte skoens levetid.

Nike Kaishi, en super letvægtsløbesko

Nike Kaishi er en åndbar og stødabsorberende sko, der er perfekt til træning, lange gåture eller løbeture. Med sit super lette materiale og den særligt udviklede pasform giver skoen næsten følelsen af, at man løber uden en sko. Dog støtter skoen netop de steder, hvor foden har brug for støtte i forbindelse med lange løbeture. En Nike Kaishi damesko er en god start, hvis du vil i gang med at træne. Og hvem ikke det med disse seje sko?
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

18 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×