Sko

9 resultater

Nike Lunarglide 7 damesko

Nike Lunarglide er en yderst god løbesko, der naturligvis også kan benyttes til almindelig brug i dagligdagen. Hos Footway finder du Nike Lunarglide 7 i mange forskellige designs, farver og mønstre. Vi har også et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde præcis den sko, som passer dig. Lunarglide 7-modellen er et godt valg til sport, men kan takket være det flotte design samtidig sagtens gøre det ud for en superkomfortabel hverdagssko.

Nike Lunarglide 7 - en klassisk løbesko

Nike Lunarglide er blevet udviklet som en egentlig løbesko af Nike. Lunarglide 7 er dog gennem årene blevet optimeret til at give endnu mere komfort, lavere vægt og mere stødabsorbering. Lunarglide er en klassisk løbesko fra Nike og et af de varemærker, som Nike er blevet kendt på. Men selvom sport og motion altid har en høj prioritet hos Nike, så udmærker skoene sig ved også at være moderigtige og kunne anvendes til hverdag i kraft af det flotte og moderigtige design. Lunarglide er således en allroundsko, som har en lang levetid i kraft af sin kvalitet og sit design.

Materialevalget for Nike Lunarglide 7

Nike Lunarglide damesko kan fås i mange forskellige farver og designs her hos Footway. De har dog alle det tilfælles, at de er en letvægtsløbesko, der giver en virkelig god støtte til fod og ankel. Desuden er de polstrede, så foden ligger blødt i skoen under selve løbeturen. Sålen er i gummi, og foruden at være slidstærk giver den en blød stødabsorbering. Skoens overdel er lavet af et syntetisk og åndbart materiale, som dermed giver foden luft, hvilket er vigtigt under de fysiske aktiviteter. Du kan med fordel vaske skoen i hånden efter brug i et mudret underlag, så skidt ikke stopper for lufthullerne i overdelen, og så skoen er ren og pæn til næste tur. Du kan imprægnere skoen før første ibrugtagning, så den bliver endnu mere vandtæt og opnår en større beskyttelse mod snavs.

Nike Lunarglide 7 - motion med komfort

Nike Lunarglide 7 er fremstillet til at give komfort, når du dyrker motion. Via den faste, men absorberende sål, skoens indvendige polstring samt den åndbare overdel giver Lunarglide 7 din fod både plads og ro til at kunne yde det bedste under løbeturen. Hos Footway er der ofte tilbud på Nike Lunarglide 7 i flere forskellige designs og størrelser, så du kan finde skoen, der passer dig perfekt.

Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×