Nike Lunarglide 6 damesko

Nike Lunarglide er en god løbesko fra sportsgiganten Nike. Hos Footway finder du Nike Lunarglide 6 i mange forskellige designs, farver og mønstre. Vi har også et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde præcis den sko, som passer dig bedst. Lunarglide 6 er god til sport, men kan takket være det flotte design samtidig sagtens gøre det ud for en super komfortabel hverdagssko.

Nike Lunarglide, en af Nikes klassikere

Nike Lunarglide 6 er klassiske løbesko fra Nike, og det er en af de modeller, som Nike er blevet særligt kendt for. Men selvom sport og motion altid har haft en høj prioritet hos Nike, udmærker skoene sig ved også at være moderigtige, og de uden videre anvendes i hverdagen i kraft af deres flotte og moderigtige design. Lunarglide 6 er således en allround sko, som tilbyder en lang levetid i kraft af den høje kvalitet og sit tidløse design.

Gode råd til pleje af Nike Lunarglide

Vælger du Nike Lunarglide 6 damesko blandt Footways store sortiment, kan du vælge mellem mange forskellige farver og designs. De har dog alle det tilfælles, at de er fremstillet som letvægtsløbesko, der giver en super støtte til både fod og ankel. Desuden er de polstrede, så foden ligger blødt i skoen under løbeturen. Sålen er lavet i slidstærk gummi, og samtidig giver skoen en blød absorbering af stød fra underlaget. Skoens overdel er fremstillet af et syntetisk materiale, som er åndbart og dermed får foden luft, hvilket er en vigtig ting under hård fysisk anstrengelse. Det er rigtig god idé at vaske skoen i hånden efter brug på et mudret underlag, så snavs ikke stopper for lufthullerne i overdelen, og det er jo også et plus, hvis skoene er pæne til næste gang, du skal anvende dem. Du kan eventuelt vælge at imprægnere dine Nike Lunarglide, inden du bruger dem første gang, så du gør dem mere vandtætte og beskytter dem yderligere mod snavs.

Nike Lunarglide 6 giver motion med komfort

Nike Lunarglide 6 er designet til at give dig komfort under motion. Med den faste, men absorberende sål, polstringen inden i skoen og den åndbare overdel giver Lunarglide 6 din fod plads og ro til at kunne yde det bedste under løbeturen. Hos Footway finder du Nike Lunarglide 6 på tilbud, og modellen fås i flere forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den perfekte sko.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

10 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×