Sko

20 resultater

Nike Pegasus damesko

Mode og komfort i én sko. Nike Pegasus er de seneste år blevet en klassiker blandt Nikes mange modesko. Modellen kombinerer et sporty look med en høj komfort, og Nike Pegasus er en utrolig let og meget behagelig sko, der kan bruges til alle formål, både sport, arbejde, shoppingture og lange byture. Kort sagt, en allround sko uden sidestykke.

Nike Pegasus - en løbe- og modesko

Nike Pegasus blev oprindeligt udviklet som en løbesko. Derfor blev skoen fremstillet i det lettest mulige materiale med stødabsorbering, pasform og støtte til foden. Skoen skulle endvidere være åndbar og afværge de mange stød, som kom op gennem fødderne fra asfalten når man løb. Missionen lykkedes fra Nikes side, og efterfølgende er skoen blevet et modefænomen, og man ser nu ikke kun skoen på de forbiløbende motionister, men også på smarte unge, der er på vej i byen eller skal ud at shoppe. I Nike Pegasus modemodellerne er komforten og det sporty look blevet bevaret, men der er gjort lidt mere ud af, at skoen skal passe til en mere afslappende påklædning end neonfarvede løbebluser og stramme løbebukser. Nike Pegasus er med andre ord en bred kategori af sko, som både sigter mod dig, der hopper i toptrendy motionsskotøj, og dig, der vil iklæde dig sporty og behageligt fodtøj til hverdagsbrug.

Nike Pegasus - imprægnér dem før brug

Vælger du f.eks. Nike Pegasus damesko hos Footway, fås de i flere forskellige farver og størrelser, der desuden er inddelt i forskellige prisklasser. Fælles for alle modellerne er at de er fremstillet i et åndbart materiale, så fødderne kan få masser af luft, mens du er ude at løbe eller gå. Desuden er skoen både let og stødabsorberende takket været Nikes kendte Air Zoom-teknologi, der har været med at gøre Nike til et af de mest benyttede mærker inden for sportens verden. Det er altid en god idé at imprægnere dine Nike Pegasus før brug, hvis du vil skåne skoen mest muligt. En kvalitetssko kræver, at du passer på den.

Nike Pegasus til shoppingturen og løbeturen

Nike Pegasus er en alsidig kategori af sko. Skoen er fremstillet til sportsbrug, men mange bruger også skoen til arbejde eller hverdagsbrug. Pegasus er en klassisk Nike-sko, hvor både komfort og design er i højsædet. I Footways webshop finder du flere forskellige variationer af Pegasus, der hver især er særligt egnet til enten sport eller almindelig brug.

Side 1 af 1

20 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×