Sko

|

Side 1 af 1

Nike Free 3.0 damesko

Nike Free 3.0 er en super letvægtsløbesko af en meget høj kvalitet, der tilbyder dig en perfekt komfort til løbeturen. Hos Footway finder du gode tilbud på denne fantastiske løbesko. Nike Free 3.0 er Nikes letteste løbesko, og den sko, der giver den mest naturlige løbeoplevelse.

Nike Free 3.0’s historie

Nike Free 3.0 blev opfundet efter, at Nikes designere havde erfaret, at Stanford Universitets atleter trænede med bare fødder på den nærtliggende golfbane. Nikes mål var nu at skabe en sko, der føltes både naturlig og vægtløs, så den kunne bæres med en følelse af at have bare fødder. I 2002 gennemførte designerne en række forsøg med mænd og kvinder, der fik målt trykket på deres fødder under løb. Herefter blev der brugt otte år på at studere biomekanikken bag barfodsløb. Resultatet blev, at man fik et unikt kendskab til fodens naturlige bøjning, tryk og tåposition under selve løbet. Denne viden blev anvendt til at udvikle Nike Free, der i dag er blevet en klassiker på markedet for løbesko.

Konstruktionen bag Nike Free 3.0

Nike Free 3.0 løbesko er udviklet med Nikes særlige Flyknit-teknologi, som gør skoen utrolig let. Skoen er desuden designet til at passe optimalt til foden, hvilket kan føles behageligt, særligt på et ujævnt underlag. Nike Free 3.0 er designet i et super let materiale, mens den indvendige sål er formet efter foden, og skoens overdel er meget åndbar så foden kan få luft, mens du løber. Ydersålen er endvidere meget fleksibel og bøjer sig efter fodens form, så det føles som at løbe med bare fødder på jorden. For at vedligeholde skoens åndbarhed og flotte design anbefaler vi, at du renser skoen efter løb på smattede veje, så den holder sig pæn i lang tid og samtidig bevarer alle funktioner.

Nike Free 3.0, den superlette løbesko

Nike Free 3.0 er som sagt udviklet til at give følelsen af, at man løber med bare fødder. Med sit super lette materiale og den særligt udviklede pasform giver skoen følelsen af at løbe uden sko. Dog støtter skoen netop de steder, hvor foden har brug for støtte i forbindelse med lange løbeture. Nike Free 3.0 er skabt ud fra videnskabelige forsøg og test af fodens biomekanik under løb, hvilket giver dig den bedst tænkelige løbeoplevelse. Desuden er Nike Free 3.0 perfekt til indendørs træning, da skoen er let og smidig og føles behagelig for fødderne.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

15 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×