Sko

45 resultater

Altid gode tilbud på Nike Roshe damesko

Hos Footway finder du altid masser af tilbud på Nikes Roshe-model til damer. Denne sko er meget let og komfortabel, og den egner sig perfekt til hverdagen, hvor du går og står meget. Desuden fås skoen i masser af flotte farver og designs, så du kan vælge lige nøjagtigt det look, som du ønsker dig. Tjek gerne de mange muligheder allerede i dag.

Nike Roshe med et buddhistisk touch

Nike Roshe One er inspireret af Zenbuddhismen, og skoen er designet til at give den størst mulige komfort, både i hverdagen og som lette sneakers til brug mellem de fysiske aktiviteter, som eksempelvis træning eller løb. Skoen er designet med en åndbar og meget fleksibel sål, som giver en helt særlig blød fornemmelse under fødderne. Skoen er desuden designet i en lang række mønstre og farver, så du kan vælge den model, der passer bedst til dit look. Hos Footway fås Nike Roshe-modellerne i mange forskellige prisklasser og størrelser.

Nike Roshes konstruktion

Nike Roshe er fremstillet i et syntetisk materiale, som gør skoen både super let og utroligt åndbar, hvilket naturligvis er til din fordel. Overdelen består af et stykke, som giver skoen et organisk look, og som samtidig giver en dejlig blød pasform inde i skoen. Ydersålen er lavet i gummi, som er fleksibelt og stødabsorberende, samtidig med at skoen bliver åndbar, så foden kan få luft hele vejen rundt. I hælen er der endvidere en kappe, som stabiliserer skoen og støtter din ankel. Inde i skoen er der polstret, så fodens hæl og ankel bliver støttet på en blød og behagelig måde. Det er altid en god idé at vedligeholde skoen ved at vaske den i hånden, hvis den er blevet meget beskidt. Indtørret skidt og vand kan nemlig være med til at forkorte skoens holdbarhed, og det fortjener en kvalitetssko på ingen måde!

Nike Roshe - den perfekte hverdagssko

Nike Roshe er perfekt til brug i hverdagen, hvor du går meget rundt. Skoen er let, åndbar og komfortabel for dine fødder. Uden at være en decideret sportssko forener skoen alligevel sportsskoens egenskaber, som luftgennemstrømning og stødabsorbering for fødderne, med et flot og ret enkelt design. Skoen findes desuden i mange forskellige farver og mønstre, hvilket giver dig mulighed for at finde modellen, der passer til lige netop dit look. Nike Roshe er en sand Nike-klassiker, som fortjener en plads i skoskabet.

Relateret til "nike roshe"
Side 1 af 1

45 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×