Sko

|

Side 1 af 1

Nike MD Runner

Nike MD Runner er klassiske sneakers fra Nike, en af sportsverdens giganter, og hos Footway finder du gode tilbud på Nike MD Runner-modellerne. Skoen har et retrodesign, der hele tiden er på mode. Desuden er det en yderst behagelig sko til både arbejde, hverdagens gåture og sågar til sportsbrug.

Nike MD Runner, Nikes tidlige løbesko

Nike MD Runner er designet som en af Nikes tidligste løbesko. Siden hen er skoen blevet et urbant modefænomen, og gennem flere år har Nike MD Runner været en yderst populær modesko blandt unge i storbyen. Dette skyldes uden tvivl skoens kombination af høj komfort for fødderne og et sporty og klassisk design. Om du vælger at bruge Nike MD Runner til sport eller hverdag, er naturligvis op til dig selv, men med denne sko er du i hvert fald sikret en sko, der giver dig et både komfortabelt og moderigtigt touch året rundt.

Værd at vide om dine Nike MD Runner-sko

Valget af Footways Nike MD Runner damesko giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver og størrelser, der desuden er inddelt i forskellige prisklasser. Skoens overdel består af ruskind og tekstil. Tekstildelen er designet på en måde, så foden kan få luft. Det åndbare materiale sikrer, at dine fødder tilbydes et behageligt klima under hele gå- eller løbeturen. Ydersålen består af slidstærkt gummi under skoen og et tykkere lag stødabsorberende gummi mellem fodsål og underlag. Det er en rigtig god idé at imprægnere ruskindet før første ibrugtagning, så du hjælper med at gøre skindet endnu mere vandtæt, og skåner det fra skidt og snavs. Desuden er det altid anbefalelsesværdigt at gøre skoene rene, hvis de er blevet meget beskidte, da indtørret skidt og vand kan være med til at ødelægge skoens overdel.

Nike MD Runner til hverdag og fritid

Nike MD Runner damesko er en alsidig mode- og løbesko. Med denne sko kan du både motionere og føle dig godt tilpas om fødderne på din shopping-, by- eller gåtur. Skoen er en klassisk sneakers-model fra Nike, og dens retrodesign passer perfekt til livet i storbyen, hvor der både skal være plads til at se godt ud og nyde godt af den høje komfort. Hos Footway finder altid flere forskellige farver og størrelser, så kig meget gerne forbi vores gigantiske sortiment og vælg blandt de mange forskellige Nike-modeller, der har formået at begejstre et bredt publikum gang på gang.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

27 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×