Sko

29 resultater

Nike Roshe One

Har du i længere tid kigget på en Nike Roshe One damesko? Footway har et bredt udvalg af Nikes Roshe One til damer. Denne sko er meget let og komfortabel og egner sig perfekt til hverdagen, hvor du skal ud at gå en del. Desuden fås skoen i masser af flotte farver og designs, så du kan vælge lige nøjagtigt det look, som du ønsker dig.

Nike Roshe One - sko designet til dig

Nike Roshe One har hentet sin inspiration fra Zenbuddhismen, og skoens mission er at give dig den størst mulige komfort, både i hverdagen og som lette sneakers til brug mellem fysiske aktiviteter. Det kunne eksempelvis være træning i fitnesscentret eller den daglige løbetur. Skoen er designet med en åndbar og meget fleksibel sål, som tilføjer en helt særlig blød fornemmelse under fødderne. Skoen er desuden designet i en lang række mønstre og farver, så du vælge den model, der komplimenterer det ønskede look. Hos Footway finder du et bredt udvalg af Nike Roshe One i forskellige prisklasser og størrelser.

Nike Roshe One - lidt om opbygningen

Nike Roshe One er designet i et syntetisk materiale, hvorfor skoen er både super let og utroligt åndbar. Overdelen består endvidere af et stykke, som giver skoen et organisk look, og som giver en dejlig blød pasform inde i skoen. Ydersålen er lavet i gummi, som er fleksibelt og stødabsorberende, samtidig med at materialet er åndbart, så din fod kan få luft hele vejen rundt. Et stort plus, når du er i fuld firspring! I hælen finder du en kappe, som stabiliserer skoen og støtter din ankel. Indvendigt i skoen er der en polstring, så fodens hæl og ankel bliver støttet på en både blød og behagelig måde. Det er en god ide at vedligeholde skoen ved at vaske den i hånden, hvis den er blevet meget beskidt. Indtørret skidt og vand kan være med til at forkorte skoens holdbarhed.

Nike Roshe One - når du skal gå meget

Nike Roshe One er perfekt til hverdagsbrug, hvor du skal gå en del rundt. Fordelen er, at skoen både er let, åndbar og komfortabel for dine fødder. Den er ikke en sportssko, men Nike Roshe One sammenføjer alligevel sportsegenskaberne, såsom en god stødabsorbering og ventilation, med et flot, enkelt design. Skoen findes desuden i forskellige farver og mønstre, så vælg en model, der passer lige netop dit look.

Relateret til "nike roshe one"
Side 1 af 1

29 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×