Nobrand, Sko

1 resultater

Nobrand - til sommer og vinter

Søger du et allround brand, der både har modeller til sommer- og vinterbrug, så tag et ekstra kig på portugisiske Nobrand, der både producerer sko til damer og herrer. Ligesom der både er sommer- og vintersko i sortimentet, tæller mulighederne også sko, der passer ideelt til både arbejds- og fritidsbrug. Samtidig er farvepaletten ret interessant, så gør dig selv den tjeneste at bladre de forskellige modeller igennem.

Nobrand - portugisisk håndværk, som vi kender det

Nobrand blev som brand etableret tilbage i 1980'erne, nærmere betegnet 1988, og siden da har det været et af de brands, som mange kunder virkelig er kommet til at elske. Portugal er som nation kendt for deres stolte håndværkstradition inden for skobranchen, helt på højde med et land som Italien, og portugisiske sko er derfor en kvalitetsvare. Selvom der er tale om portugisiske klassikere, er der også masser af rummelighed til det nyskabende element. Populære modeller er de enkle, men smarte sneakers samt de lidt mere cool Nobrand dameboots.

Hvilke materialer anvender Nobrand?

Det enkle svar er læder med gummisåler, og det er kort sagt et premium valg. Med valget af læder er det vigtigt, at du tager hånd om dine sko via skopleje. Brug de forskellige skoplejeprodukter til læder og imprægnér dem på korrekt vis, så de er klar til de forskellige vejrforhold. Det sikrer, at du har pæne Nobrand-sko i dag, i morgen samt mange år frem!

Køb dine Nobrand-sko online

Nu har du en enestående chance for at købe dine Nobrand-sko direkte på Footway! Vælg mellem en lang række modeller og gør klar til at udnytte vores fordele som gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb!

ARTHUR
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK