Nokian Sko Online

0 resultater

Finske gummistøvler i høj kvalitet

Nokian sko stammer fra Finland og er stadig et populært valg efter over 100 år i branchen. Hold dine fødder varme og tørre med gummistøvler i alverdens farver.

Finske Nokian sko går langt tilbage

Nokian sko har en lang historie bag sig. Dette finske mærke er rent faktisk opdelt i tre forskellige dele, alt efter hvad de sælger. Du kender telefonerne og måske har du hørt om dækkene, og nu sidder du og læser om skoene. Mærkets historie i Finland går tilbage i år 1898, for mere end 100 år siden da en gruppe mænd grundlagde Suomen Gummitehdas Oy (Finsk gummi-arbejde). Efter nogle år i branchen begyndte virksomheden at fokusere på gummistøvler for at konkurrere med russisk import, og det er hvad de også er kendt for i dag. De blev del af Nokia Corp. i 1967, og Nokian som vi kender det blev grundlagt i 1990, da det splittede fra moderbrandet.

Nokian sko og gummistøvler

Nokian støvler er kendt for sit sejler-look, som blandt andet ""Nokian HAI"". Fordi de originalt konkurrerede med russiske produkter, har mærket altid gjort meget ud af at være det gode, højkvalitets valg. Skoene som kan være både lang- og kortskaftede, er ofte udstyret med reflekser, så du er lidt nemmere at ses i mørket. Farverne er også meget forskellige, så de kan matche din stil bedst. Nokian børnestøvler lader de små plaske og hoppe i vandpytter ligeså tosset de vil. Du kan bruge støvlerne hvis du ofte er ude og gå lange ture, og ikke vil lade vejret stoppe dig, eller hvis du bare vil undgå våde fødder. De kan nemlig bruges til dit hverdagstøj, når du virkelig bare har brug for at komme til og fra arbejdet i regnvejr.

Gummistøvler der er hårdføre

Nokian sko og gummistøvler kræver også pleje, som alle sko gør. De kræver dog ikke helt det samme niveau, da de nemlig er skabt til at være hårdføre og til brug i våde, sjaskede omgivelser. De finske favoritter er produceret således at de er i høj kvalitet og kan klare lave frostgrader. Indersiden tørrer hurtigt i tilfælde af at lidt regn eller plask rammer ind, og ydersiden er selvfølgelig vandtæt. Skidt og snavs vasker man blot af med lidt varmt vand og en klud, og så er det klaret. Gummistøvler er skabt til at blive beskidte, så de kan nemt renses!

Køb dine Nokian sko online hos Footway

Gummistøvler fra Nokian har længe været favoritten i Finland, og nu kan du købe den her hos Footway. Med vores hurtige levering kan dine fødder hurtigt få lov at forblive tørre når du går ud i regnvejr, og med 180 dages åbent køb kan skoene sendes tilbage i tilfælde af at størrelsen ikke helt passede. Du får også fri fragt og retur på dit køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×