Nome, Sko

39 resultater

Danske Nome sko

Høj kvalitet, mode og komfort lavet af de fineste materialer. Alt sammen i enkelt skandinavisk design, når det er aller bedst. Det er Nome sko.

En dansk sko-succes

Det danske mærke Nome sko så første gang dagens lys tilbage i 1994. Siden har det været en fast bestanddel af sortimentet i førende stormagasiner og skobutikker, primært i Danmark og i resten af Skandinavien. De laver blandt andet sko, støvler og sandaler til både kvinder og mænd. Nome Footwear, som de også kalder sig for at kunne være med på den internationale scene, bliver hovedsaligt produceret i Europa, hvor der bliver brugt de fineste materialer, så du som kunde kan være helt sikker på at få fodtøj af den højeste kvalitet. En succes, der efter 20 år fortsætter derudad.

Nome sko i skandinavisk stil

Det, der typisk kendetegner Nome Footwear, er en enkel klassisk skandinavisk stil, hvor der naturligvis i samme åndedrag er tænkt på sæsonens mode, farver og trends. Miks dine nye Nome ballerina sko med en fin kjole, eller match dine Nome sandaler med et par smarte sommershorts. Du kan både tone dit tøj eller dit Nome fodtøj op eller ned, lige som du vil have det. Vi har et stort udvalg af Nome fodtøj til både mænd og kvinder i alle aldre, så du kan finde nemt finde noget til enhver lejlighed - fest, arbejde, shopping eller helt almindelig dagligdag. Nome har noget for alle.

Lækre og fine materialer

Hvem vil ikke gerne forkæle sig selv med et par Nome sko i en høj kvalitet? Det kan du lige her hos Footway, som har et stort og eksklusivt udvalg af Nome Footwear. Med Nome ved du, at de konstant har fingeren på pulsen for at sikre en høj standard inden for mode og kvalitet samtidig med, at der bliver brugt de fineste materialer. På grund af den høje kvalitet, får du også en sko, der har en lang levetid, og som samtidig er egnet til at give lige netop dig den optimale pasform. Kort sagt, dine fødder bliver godt og grundigt forkælet.

Nome sko online hos Footway

Køb Nome sko her hos Footway. Vi er til for dig og giver dig derfor den allerbedste service. Her får du hurtig levering på din ordre, fri fragt og fri retur samt 180 dages åbent køb, og så er det både nemt, bekvemt og sikkert for dig. Bliver det meget nemmere at shoppe? Et klik, og du kan snart slentre rundt i dine nye Nome sko.

Sandal
UDSALG
Sneaker
UDSALG
Side 1 af 1

39 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK