Oas Company Sko Online

27 resultater

Espadrillos er lig med sommer

OAS Company sko er til dig, der drømmer om sommeren på strandene ved Middelhavet. Med disse espadrillos kommer du meget tættere på følelsen af ægte sommer.

Hurtigt voksende brand

OAS Company sko blev grundlagt tilbage i 2010, og er derfor en ny spiller på markedet. Virksomheden har base i bydelen Torredembarra, der ligger i den catalonske hovedstad, Barcelona. Lige siden de startede med at producere sko, har fokus været på at skabe super fede espadrillos til sommeren. Derfor kan man med rette sige, at OAS afspejler den rolige livsstil omkring de lækre strande i Middelhavet. Den dag i dag leverer bandet espadrillos til hele verden - tænk på, at de startede i 2010, så det er gået hurtigt. Det er selvfølgelig ikke uden grund, for skoene er altså også bare super lækre.

OAS Company sko er sommersko

Køber du espadrillos, som brandets sko så fint hedder, så er det fordi, du skal have fodtøj til sommeren. I vores sortiment finder du blandt andet et par super fede OAS Company espadrillos, der passer helt perfekt til enten en nederdel eller et par super sprøde shorts. Derudover finder du også den såkaldte OAS Company Snake, der også bare er super lækre at have på om sommeren. Hop i dit dejligste sommertøj, det kan både være nederdel, shorts eller endda badetøj, og hop i sko fra OAS Company. Så er du klar til sommeren - både i Danmark, men så sandelig også ved Middelhavet.

Pas og plej dine sko

OAS Company sko er lavet i de bedste materialer, så du kan få glæde af dine sommersko, espadrillos, i mange somre i streg. I vores sortiment finder du sko, der er produceret i materialer som gummi, syntetisk, tekstil, canvas og læder. For at få endnu mere glæde af dine sko, kan du selv gøre dit. Hold dine sko rene. Vask dem i ny og næ. Det gør dem pænere at kigge på, men det får dem altså også til at holde markant længere. Har du købt sko, hvor der er blevet brugt læder, så husk at imprægnere dem, inden du tager dem i brug.

OAS Company sko online hos Footway

Lave sko er uden tvivl det mest rare at have på, hvis man skal gå ture om sommeren. Hos Footway fører vi et bredt udvalg af de super fede espedrillos fra OAS Company, som kan blive dine med det samme - vi giver altid hurtig og helt gratis levering. Handler du hos os, får du hele 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere dine varer. Det kan jo være, de ikke passer i størrelsen eller lever op til dine forventninger.

1020-07 White
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 1

27 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK