Ocra Sko Online

0 resultater

Dejlige børnesko fra Ocra-sko

Hvis du ønsker at købe miljøvenlige og flotte børnesko, er Ocra-sko det perfekte mærke for dig. Ocra er et italiensk mærke, der tilbyder børnesko til både drenge og piger.

Miljøvenlig filosofi med Ocras sko

Ocra kommer fra Italien og har også sin produktion i landet. Sko fra Ocra bliver produceret med tanke på miljøet, og mærket har "back to nature" som motto, og en ambition om at fremstille sko uden negativ påvirkning på naturen og miljøet. Det gør, at du med god samvittighed kan shoppe flotte og miljøvenlige Ocra-sko til dine børn.

Ocra følger dig i alle årstider

Ocras sko fås i flere forskellige modeller. Der er for eksempel luftigere travesko til forår og sommer samt de mere robuste støvler og boots til efterår og vinter. Hvis du tager hånd om skoene og både imprægnerer og fugter læderet, holder de længere og kan gå arv til søskende og bekendte - endnu en indsats for miljøet!

Køb Ocra-sko til dine børn online

Hos os på Footway kan du shoppe miljøvenlige og søde Ocra-sko online. Vi tilbyder hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt åbent køb i hele 180 dage. Bestil skoene allerede i dag og lad barnet teste de nye favoritsko stille og roligt. Måske har barnet fået en ny yndlingsfarve, eller måske er fødderne vokset lidt mere end beregnet - vi bytter med et stort smil, så køb trygt dine sko hos os!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK