Odd Molly Sko Online

58 resultater

Odd Molly-sko – sko til den nordiske skaterpige

Odd Molly er bygget op omkring historien om Molly, en skaterpige fra 1980’ernes Venice Beach i Florida. Molly var selvsikker, latterfuld og hjertevarm. Hun brød med alle normer og konventioner, og hun var ikke bange for at udleve sine drømme og gøre, hvad der passede hende. Odd Mollys mål er at inspirere piger i hele verden til at følge Mollys eksempel; at gøre piger i stand til at være og føle sig som den bedste udgave af sig selv gennem farvestrålende outfits fyldt med attitude. Her på Footway finder du et flot udvalg af Odd Molly-sko, der kan bære dig, mens du jagter dine drømme!

Sådan passer du på dine Odd Molly-sko

Odd Molly producerer sko i alverdens designs og med mange forskellige formål. Alle sko kræver pleje og vedligeholdelse, men plejen afhænger af den enkelte model og dennes materialer. Nye sko og støvler bør altid imprægneres, før de tages i brug, så de ikke er så modtagelige over for fugt og snavs. Ved pletter på læder- og ruskindssko kan disse ofte fjernes med en opvredet klud. Anvend derefter passende voks eller skofarve til at friske skoene op, så de forbliver flotte. Gummiskoene er lettere: Skyl dem blot under hanen og skrub med en børste eller fjern snavs og pletter med en våd klud. For alle sko gælder det, at de med fordel kan luftes udenfor efter brug, så fugten kan fordampe.

Bær dine Odd Molly-sko med stil

Med Odd Mollys værdisæt i baghovedet kan du kaste dig ud i alverdens flotte og udfordrende stilkombinationer! Brug et par Chelsea Boots eller cognacbrune mokkasiner sammen med en kort, spraglet kjole og lad håret hænge løst med et bånd omkring. Eller hvad med at indfange den originale Venice Beach-skaterstil ved at pifte dine lærredssko op med et par denimjeans og en tanktop ud over bikinien? Skomodellerne er mange, og det samme er mulighederne – med et par Odd Molly-sko på fødderne ligger verden åben for dig!

Find dine nye Odd Molly-sko på Footway.dk

Odd Mollys sko fås i mange afskygninger, så du kan med fordel bruge vores nemme og smarte filtreringssystem til at finde den skotype, du står og mangler. Vi garanterer hurtig levering, så du kan hoppe i dine sko få dage efter bestillingen! Desuden giver vi dig fri fragt og returret samt 180 dages fortrydelsesret oven i hatten. Det har aldrig været nemmere at købe Odd Molly-sko online!

Side 1 af 1

58 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK