Oill, Sko

13 resultater

Oill sko til den modebevidste

Oill sko er lette og smarte sko, produceret i rå og klassiske toner til både ham og hende. Skoene er for dig der går op i mode og kvalitet

Oill - populært mærke siden 2011

Oill er forholdsvist nyt mærke på det danske marked, som stille og roligt bliver mere og mere populært. Oill er et dansk mærke som har eksisteret siden år 2011. Mærkets primære målgruppe er de unge og modebevidste forbrugere. Designerne og skaberne bag brandet har nemlig selv kontakter i det urbane, unge miljø i København. Produkterne defineres bedst som rå urban stil kombineret med en stærk skandinavisk enkelthed. Produkterne fra Oill er ikke bare lavet til at se godt ud, de er også lavet i en kvalitet der holder til en aktiv hverdag. Virksomheden Oill laver i dag mange forskellige ting, fra Oill sko til Oill caps og rygsække.

Oill sko til ham og hende

I sortimentet fra Oill findes både sko til ham og hende. Både Oill dame sko og Oill herre sko bliver lavet i designs som udtrykker den rå urban stil kombineret med den skandinaviske minimalisme. Skoene bliver primært lavet til hverdag og til en aktiv livsstil. I sortimentet findes der flere forskellige modeller, farver og print. Det er derfor muligt at vælge et klassisk par der passer til hele din garderobe. Det er også muligt at vælge et par sko i farve eller print der giver dit outfit kant og viser, at du ikke er bange for at skille dig ud fra mængden.

Lette Oill sko i tekstil

Udvalget af Oill sko er stort hvad enten du er til det klassiske eller er frisk på farver og mønster. Især Oill Zebra skoene til piger/kvinder er et stort hit. Skoene til sommeren er lavet i tekstil med gummibund. Alle sko fra Oill er som udgangspunkt behandlet fra start. Men en god ide inden du tager sin sko i brug, er altid at give dem en omgang imprægneringsspray, da dette gør dem mere modstandsdygtige overfor alt vind og vejr. Så sikrer du dig tørre fødder. Skoene har løbende godt af at blive renset og imprægneret for at sikre længst mulig levetid og give dig det bedste resultat.

Oill sko online hos Footway

Oill hvide sko er det oplagte bud på en sporty sko til forår og sommer. Du kan finde et stort udvalg af Oill sko hos Footway der tilbyder 180 dages åbent køb, fri fragt, prisgaranti og et af Danmarks største online udvalg af sko til hele familien. Footway samler kun på glade kunder og gør alt for du får den bedste købsoplevelse.

Posts about Oill
L
Lone Bjerregaard -
Show more posts
Side 1 af 1

13 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK