Old Soles Sko Online

0 resultater

Old Soles-sko til de mindste

Old Soles' sko er designet til de mindste, både dem, der lige er begyndt at gå, og dem, der ikke er helt nået til dette punkt, men i dag har mærket også sko til de lidt ældre børn. Find nye, stilfulde sko fra Old Soles til dit barn hos os på Footway!

Old Soles-sko fandt deres egen niche

Old Soles' grundlægger, Vicky Lever, opdagede, at der egentlig ikke var nogen smarte sko til de små børn, der lige var begyndt at lære at gå, og derfor tog hun pennen frem og begyndte at skitsere på nye modeller. Mærket blev grundlagt tilbage i januar 2008 og har siden spredt sig til store dele af verden.

Old Soles - går efter de bedste materialer

Alle sko fra Old Soles, som er velegnet til små børn, er lavet af 100% læder af en blød og behagelig kvalitet. Skoene fås i flere forskellige modeller, og til ældre børn, der er begyndt at gå, er der solide sko med gummisål. Vælg mellem de mere luftige sommersko og varmere sko til køligere vejr, så du er dækket godt ind.

Find dit barns nye Old Soles-sko online

Hos os på Footway kan du shoppe sko fra Old Soles til både små og større børn. Vi tilbyder hurtig levering, gratis fragt, fri fragt samt åbent køb i 180 dage.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK