Onitsuka Tiger Sko Online

0 resultater

Moderigtigt og komfortabelt med Onitsuka Tiger-sko

Onitsuka Tiger er et trendy skomærke med sneakers i herlige farverige modeller, der passer unge såvel som det lidt ældre publikum. Skoene med gummisåler og en yderside af tekstil og syntetisk læder er eksklusive og er ideelle til dig, der ikke vil have de samme sko som alle andre.

Onitsuka Tiger - sko og koncept

Onitsuka Tiger blev grundlagt i 1949 i Japan af Kihachiro Onitsuka, der følte en passion for velfærd frem for forretning. Han ønskede at motivere unge japanere, der efter krigen led af et dårligt selvværd, til at føle sig bedre og sundere! Selv i dag er denne passion nærværende, og Onitsuka Tigers sko kombinerer den atletiske arv med en moderne følelse i de trendy sko.

Onitsuka Tiger til en afslappende skostil

Onitsuka Tigers sko er kendetegnet ved sine farver og afslappede stil, der passer unge og gamle. Mærket har forskellige modeller og farvekombinationer at vælge imellem, alt afhængigt af dine præferencer, men uanset hvad du vælger, får du en sko, der liver hverdagen op. Brug plejeprodukter for længere holdbarhed.

Shop Onitsuka Tiger sko online

Hos os på Footway kan du shoppe sko fra Onitsuka Tiger i mange forskellige farver og flotte modeller. Når du handler hos os, får du 180 dages åbent køb, hurtig levering og gratis forsendelse og returnering.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK