Original Penguin Sko Online

2 resultater

Original Penguin - sko til enhver lejlighed

Original Penguin er et amerikansk mærke med lækre herresko, der er velegnede til enhver lejlighed. I vores sortiment finder du herremodeller til både de varme og kolde sæsoner, inkl. de afslappede og populære Original Penguin loafers. Lad Original Penguin sætte prikken over i'et, når det gælder dit outfit.

Fra 50'ernes USA til Original Penguin i dag

Original Penguin, som blev grundlagt i USA i 50'erne, har siden begyndelsen forsynet mænd med trendy kvalitetssko og -tøj. Mærket har arbejdet med så kendte ansigter som Jake Gyllenhaal, Adam Brody og Brad Pitt, og Original Penguin er værdsat af mænd både i USA og Europa.

Original Penguin-styles

Original Penguin sko og loafers fås i både mere afslappede som klassiske modeller, hvilket betyder, at du kan shoppe sko til både arbejde og fritid i deres sortiment. Vælg mellem mere afdæmpede basisfarver som grå og brun eller friskere kulører og mønstrede sko, alt afhængigt af din stil, og hvad du vil udstråle.

Shop Original Penguin-sko online

Køb dine nye Original Penguin sko online - det er både nemt og bekvemt. Hos Footway får du ud over hurtig levering også fri fragt og returnering samt åbent køb i 180 dage!

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK