Oscar Jacobson, Sko

11 resultater

Få sko i de bedste materialer

Oscar Jacobson sko er et svensk brand, der laver sko lidt ud over det sædvanlige. Med disse sko er du sikret stilrenhed og alligevel god komfort.

Oscar gik i sin fars fodspor

Helt tilbage i 1881 bliver der født en lille dreng nær den svenske by Borås, som kommer til at hedde Oscar Jabocson. Oscars far drev en stofforretning, da Oscar var en dreng. Han blev hurtigt fanget af materialerne og fik lyst til at lære en masse om dem, og hvordan man kan udnytte materialerne på den bedst mulige måde. Året 1903 blev det år, hvor Oscar startede sin egen virksomhed, den vi i dag kender som Oscar Jacobson. I dag finder du masser af tøj til den stilbevidste mand fra dette brand, og i vores sortiment finder du selvfølgelig sko fra Oscar Jacobson.

Oscar Jacobson sko - til den stilbevidste mand

Der kan ikke herske tvivl om, at hvis du køber sko fra Oscar Jacobson, så ved du, hvad du vil have. Du vil have lækkert design og høj kvalitet. Du vil ikke gå ned på noget. I vores sortiment finder du blandt andet de super lækre Oscar Jacobson Paolo Brown og selvfølgelig også de klassiske Oscar Jacobson President black. Begge er sko, der passer super fedt til et lækkert jakkesæt. Det kunne være det jakkesæt, du går i til dagligt, når du er på arbejde, eller jakkesættet, du tager på, når du skal i byen eller fejre en speciel begivenhed.

Pas og plej dine sko

Oscar Jacobson sko er udelukkende lavet af de bedste materialer, du finder på markedet - mindre kan simpelthen ikke gøre det. I vores sortiment finder du sko, der er blevet produceret af blandt andet gummi, ruskind og selvfølgelig også læder. Hvis du vil have glæde af dine sko i mange år, så kan du gøre lidt selv. Du skal selvfølgelig huske at vaske dem i ny og næ, både så de er pæne, men så holder de altså også længere. Har du købt sko i læder, så husk at imprægner dem med læderfedt, inden du tager dine sko i brug for første gang.

Oscar Jacobson sko online hos Footway

Lave sko er uden tvivl det mest behagelige at gå i, hvis det skal være i flere timer ad gangen. Hos Footway fører vi et bredt udvalg af sko fra Oscar Jacobson, som du kan få leveret både hurtigt og helt gratis. Hvis skoene ikke lige passer i størrelsen, eller bare ikke lever op til dine forventninger, så fortvivl ej. Når du handler hos Footway, får du altid 180 dages åbent køb, så du kan bytte eller returnere dine sko helt kvit og frit.

Posts about Oscar Jacobson
I
ishak sarac -
I
ishak sarac -
Show more posts
Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK