Paez, Sko

17 resultater

Argentinas svar på espadrillos

100 % argentinsk, farverigt, flotte mønstre og afslappet stil. Paez sko designer og producerer Argentinas svar på espadrillos, Alpargatas, til både mænd og kvinder verden over.

En sydamerikansk succeshistorie

Alpargatas kanvasskoen er blevet brugt i Argentina, siden emigranter fra Baskerlandet kom dertil i 1830'erne. Flere mener dog også, at Alpargata skoen, som Paez sko laver i en moderne model, er en såkaldt efterkommer af sandaler, som egypterne gik med. I 2007 mente 3 venner dog, at de traditionelle sorte eller hvide kanvassko kunne trænge til et lille løft og bestemte sig for at tilsætte friske, skønne farver og smarte mønstre. Med hjælp fra deres venner lykkedes det dem at starte Paez i en lille forstad til hovedstaden Buenos Aires. Især i de seneste er det gået hurtigt på succes barometeret, og Paez bliver nu solgt på hele 5 kontinenter.

Paez sko afslappede stil

Du kan praktisk talt mikse alt slags tøj til dette fodtøj fra Paez. Lige fra en fin sommerkjole til et par lange bukser. Med den afslappede stil kan du både dresse dit tøj op eller ned, så det passer til lige den lejlighed, du ønsker. Alpargatas er designet med et twist af ungdommelige, skønne farver og i flotte mønstre, så der er noget for både ham og hende og til enhver garderobe. Den fine Paez espadrillos er perfekt til sommeren, eller hvad med at prøve de smarte Paez Day & Sparks Topacio? Mulighederne er mange, og Footway har et stort og bredt udvalg af det populære mærke.

Produceret og designet i hjemlandet Argentina

I modsætning til mange andre virksomheder har Paez sko valgt at beholde hele produktionen der, hvor det hele startede - nemlig i Argentina. For hvem er bedre til at lave den traditionelle argentinske sko end argentineren selv? Materialerne der bliver anvendt i udviklingen af Alpargatas skoen, er kanvas, sålen er i gummi, og pasformen normal. Dine fødder kan fint ånde i disse materialer, og de er oplagte til forårets og sommerens lune og varme grader. Du skal ikke imprægnere kanvas sko før brug ligesom med læder og skind, de er klar til at blive taget i brug med det samme. Rens med vand og lidt sæbe løbende, så holder de længere.

Paez sko online hos Footway

Argentina har med Paez bevist, at de kan lave sko! Footway tilbyder det populære mærke, og giver dig rigtig gode kundefordele. Optimal service, prisgaranti, hurtig levering på din ordre, hele 180 dages åbent køb, fri fragt og fri returret, hvis du mod forventning ønsker at sende ordren tilbage. Det er både bekvemt og sikkert at shoppe her. Bliver det meget nemmere?

Side 1 af 1

17 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK